Geçende yazmıştım... Bebeğimin kalbi düzensiz ve sırt bölümünde ödem vardı. Cumartesi günü başka bir dr gittik. Sohbet filan derken bizi bayağı bi rahatlattı. Çünkü bir önce ki dr Hamileliğimin panikle geçmesine sebepti. Biz şuan 11. Haftalık 6 gün olduk. Dr bebeğimizin; baş bölgesininde ödem olduğunu ve kalbinin düzensiz attığının devam ettiğini ense kalınlıgının 3.58 den 6.1 çıktığını söyledi. Ben şok eşim şok ve ağlamaktan ikimizde ne yapacağımız bilemedik. Dr bize güzelce sakin bir şekilde her şeyi anlattı. Perinatoloji bölümü dr tekrar görmemi istedi ve karar verilmesi lazım acil dedi. Bebeğimin bozuk kromozomlu bir bebek olduğunu ve bu kalpte yaşayan olmadığını düşük yapıldığını söyledi. Biran önce karar vermemi ve bebekle fazla bağ kurmadan, en az üzüntü ile atlatmamı istedi. Zaten bebeğin kalbi Birgün duracak dedi, sende durdura bilirsin dedi. Allah aşkına başka bunları yaşayıpta sağlıkla kucağıma aldım diyen yok mu? Allah aşkına bizede dua edin. Rabbimden umud kesilmez dedim ve İki Li testte kadar beklemeyi düşünüyorum. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu ilk defa bilmiyorum. 🥺🥺