1PrensAnnesiii Selam kızlar 24+6 haftalık hamileyim bebeğim sabahları bide gece hareket ediyor toplasak 4 5 tekmeyi geçmiyordur sizde durumlar nasıl sizce normal mi?
Aydaozk 1PrensAnnesiii bende 25. Haftadayım benimki de sabah baslıyor zaten çalıştığım için hep ayaktayım akşam sol tarafa yatınca baslıyor kıpranmya pıt pıt 🙂 🙂
Bsnrck 1PrensAnnesiii canım bende 25+4 üm benımde cok hareket etmıyor😊. bazen acaba bısey mı oldu dıye korkuyorum sırtustu yatıp gobegımle oynuyorum o zmn hareket edıyor ıcıme su serpılıyor😏. aynen sabah ve aksam yattıgım zman oynuyor sadece bıraz ama bugun hareketlı baya😊💕 hep boyle olsa ama yerı daralıyor ya artık belkı de ondandır
Nur1 1PrensAnnesiii bende 24+6 dayım canım önceden çok oynardı şimdi nadir hissediyorum birkaç postta denk gelmiştim bu haftalar az oynuyolar heralde
Bnarinn 1PrensAnnesiii 2 günden beri delircem ben mesela 24 teyim bende ama sanki zorla kıpırdıyor bazen 4 saat yok gbi doktora gidesin geliyor yani 😔
1PrensAnnesiii Aydaozk aynen bende çalışıyorum gün içinde ayaktayım yoruluyorum canım o yüzden gece bazen oynuyor bazen oynamıyor sabah kesin oynuyor başkada yok😊
1PrensAnnesiii Bsnrck aynen canım bazen sırt üstü yatıyorum neler yapıyorum ama oynamıyor müzik açınca pıt pıt atıyor😍
1PrensAnnesiii Nur1 inşallah öyledir canım aynen zaten çok hareketli bir bebiş değil canı isteyince oynuyor ben müdahale ettiğimde hiç oynamıyor😊
1PrensAnnesiii Bnarinn seninki yine 4 saat iyi canım benimki sabah 10da bi oynuyor sonra duruyor taaa geceye kadar hiç oynamıyor gecede bi lere vuruyor o kadar gün içinde çalışıyorum o mu etkiliyor bilmiyorum🤔
Aydaozk 1PrensAnnesiii çocuklar bizimle beraber Ayran gibi çalkalanıyor bütün gün 🙂 yoruluyorlar demmekki canım çekirdekten yetişiyorlar 🙂
Bsnrck 1PrensAnnesiii çalışıyorsan hareket etmeyebilir canım sen yorulunca o da yoruluyormus bnde iki gün temizlik yaptım belki ondn hareket etmemistir 😊 iyi düşünelim iyi olsun 💕 fazla ayakta kalmamaya dikkat et
Bnarinn 1PrensAnnesiii bende çalışıyorım geçen hafta kıpır kıpırdı ama bu hafta dedigim gibi bi tuhaf
Ngrbrs Bende 24. Haftadayım fakat çok hareketli iki gün çok hareketli olup bir gün daha az hareket ediyo ben saatte bir hissediyorum hareketlerini☺ Doktorum 30. Haftadan sonra hareketlerini takip et demişti bana Allaha emanetler inşallah sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı 🙏😍
1PrensAnnesiii Bsnrck aynen canm biz yorulduğumuzda onlarda hareket etmiyor inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza🙏😍
Bernaaa Benimkide bayaa hareketli kızlar 24,+1deyim...ayaktayken değil ama nezaman otursam kızım kıpır kıpır...fakat 25.haftadan sonra bebeklerin durulduğunu duymuştum 2 veya 3 hafta kadar die..endişe etmeyin kızlar bebeklerimiz allaha emanet🙏🙏🙏 d
Bsnrck Bernaaa Amin insaAllah öyledir canim saol 💕 bebeklerini kaybedenler filanda yazıyor ya insan korkmuyor değil her an acaba bisey mi oldu duygusuyla yaşamak kötü. Rabbim hepsini sağlıkla kavuştursun bizlere
Ayca-Meleknaz bizde 25 haftaligiz ama masallhi var kizimin hareketli sadece ayakta hissetmiyorum onun dısında surekli tekmeler