Herkese merhaba. 40+2 De geldi oğlum. Gece mide bulantısı yaşadım evde rahatlamak için soda içtim sonra baya çıkardım yediklerimi rahatladım uyudum. Sbah 5 gibi sancı tuttu geçmedi kalktım duş aldım namaz kıldım hastaneye gideriz diye. Baktım durdu gitmedik uyudum saat 11 gibi uyandım telefonuma uzandım bakarken bi şey geldi dedim normal akıntımdır baktım au gibi akıyor durmadan anladım ki suyum geldi lawaboya koştum hiç durmadı dewam etti. Duş alıp öyle çıktım ewden. Açılmam 1cm di çatım dar görünüyordu yarış werildi suni werildi ama bebeğim sancıları kaldıramadı sancı geldikçe kalp atışlarında düşüş oluyordu ve kanala inmiyordu. Doktor gelip baktı inmemiş dedi bende çok kasan biriyim kendimi açılmam da yoktu.bebek bu sancıyı kaldıramıyor seni sezeryane almamız lazım dedi istemedim risk alıyosun dedi ben ısrarla 1 saat daha durdum yani yaklaşık 4 saat kadar sancı çektim kendi sancılarım oldu ama açılmam olmadı kafasına ulaşamıyordu doktor risk alamam çocuk böyle zor doğar sana eziyet edicez dedi ben başka hastaneye sewk istedim gönderemem bu şekilde risk alamam dedi düşündük karar werdik ameliyatı kabul ettim oektiğim sancılar bile dayanılmazdı benim için. Ağlayarak indim ameliyathaneye. 1 saat kadar sonra kendime geldim odaya getirildim bebeğimi gösterdiler çok inanılmaz güzel bir duyguydu keşke normal doğursaydıö ben acı eşiği çok düşük biriyim ama olmadı istediğim gibi. Zaten kakasını yapmış içerde we kordon dolanmış iki kere yani iyi ki sezeryan seçmişiz ama normal doğum eminim bambaşkadır. Kafanızı şişirdim belki hakkınızı helal edin.akşam üstü 17:00 gibi doğdu bebeğim 5 ocak doğumlu. Rabbim herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin