Bsecill Nursen60 bazen aşırı su istiyor canım 2 lt oluyır bazen hiç istemiyor 1 lt bile olamıyor 😞 tuvalet aşırı sık değil su içsemde içmesemde öyle saatte 1 felan olmadı benim 37. Haftadayım buarada
zelis63 Nursen60 günde 2 litre içiyorm bu 2 gündür biraz tuvalete çıkmam azaldı bebeğim normalde idrar torbama baskı çok yapardı şimdi sanırım pozisyon değişmiş yukarda hissediyorm bazen saatte 2 3 defa çıkıyorm ama
pyymamm Nursen60 genelde iki yada iki ye yakın içiyorum sanırım wc sorarsan sık cıkıyorum bana göre saat bası bazen
Nursen60 Mrvvrm bol su içmeye bak cnm idrar yoku enfeksiyonu olursun. Gerçi ben suyu iyi kullanıyorum ama enfeksiyonm gidip geliyo
Nursen60 Bsecill benm saatte bir cnm bazen 2 litre den fazla içiyorum bazen de 1 litre ama altına düşmüyorum .. çok tuvalete gittiğim için korkuyorum susuz kalcak diye.. 34 haftalık oldum bugün
Bsecill Nursen60 ben çok tutardım tuvaletimi ondan mı bilmiyorum ama mesrla gece 1,5 gibi gidiyorum sora sabah 8 e kadar felan uyanmıyorum bile 😂 sık wcye çıkma ile susuz kalmanın bir ilgisi var mı bilmiyorum canım ama yoktur sanırım sonuçta sistem farklı
Tazeanne0134 Nursen60 valla bende unutuyorum normalde ama unutmamak için yanımda şu taşıyorum evde dışarıyı demiyorum bile gezmeye bile gitsem suyumu yanımda götürürüm
Ezgice Nursen60 başından beri suyu bulantımdan dolayı içemiyorum 33haftadayım halada günde 1 litre ama gel gelelim on beş yirmi dakikaya bir tuvaletteyim gecede beş altı defa kalkıyorum illaki