Cansudvculucan Kızlar yarın misafirim var bnde tuvalet felan domestosla fırçaladm baya nefesim daraldı ayran felan içtim ama bilmiyorm. Bebeğime zarar verir mi sizce ne yapmalıym☹☹
Suheyla19A Cansudvculucan tuh yaa keske esinize yaptirsaydiniz tuvalet kucuk ve kapali bi ortam oldugu icin bide normalde deterjanlari solumak zaten zararlı insallah bisey yoktur bebege zarar vermesede sanada vermesin canim insallah devam ederse hastaneye gorun
Agapizoi Cansudvculucan domestos yasak hamilelikte! Bize bile tehlikeli bebek icin dusun boyle seyleri en azindan bi google yapin onceden iyi misiniz simdi? :(
Sweetblonde88 Cansudvculucan şöyle daha dogal temizleyiciler kullansanız. Gercekten kimyasal solumak normalde de çok zararlı. Veya en azından çamadır suyunu çıkarsanız hayatınızdan.
Cansudvculucan Nursen60 yok canm şuan iyim sadece burnum biraz kapandı ayran felan da içtm başka bi belirti olmadı çok şükür
Cansudvculucan Suheyla19A aynen canm eşim yapsa iyide işte o benim kadar yapamıyor erkek sonçta yinede bn sürdüm dayanamadm çıktm o yıkadı saolsn
Ebrukrtkn Şu domestostan bir vazgeçin lütfen. 1 damla domestosu arıtmak için tonlarca su gerekiyor. Canınıza karnınızdakine yazık. Hücrelerinizi zehirliyorsunuz. Hamileyken bari yapmayın.
Cansudvculucan Agapizoi çok şükür iyim şimdi işte mecbur kalmasam kullanmıyorm haftada bir anca bazen iki haftayı bile geçiyor
Cansudvculucan Sweetblonde88 işte tuvalet banyo temizliğinin olmazsa olmazı bnce mecbur kullanıyorm kaynanam çok uzakta annemde yok kimse yardım etmez ki
shsn Cansudvculucan yaaa o hatayı çok yaptm temizlk takıntımdan dolayı. Çok şkür bişiy olmadı meleğm kucğmda sağlklı
198723 Cansudvculucan sabunla sirkeyle yıkayın canım ya çok zarar onlar bende çok kötü olmuştum bıraktım artık