Esraaydn21 deletedmom2626 medıgold oldu canım orası . yenı mahlede duragında hemen. ılker kurfalı diye biri blmıorm ben sevdım ellerıne baktı dıger ellerıne bakalm sımdı dedı evet cok guzel super dedi ben zateb o an bebege bakmadmkı sadece doktoru dınledm saglıklı olsunda fıyatı 200!tlydı zam olmadann yaptırın
Esraaydn21 deletedmom2626 sen nerde otryosun ?hastaneyı ara hemen rendevu verıyo zaten ama aksam saat 8 den sonraya verıyo cunkı doktor sadeve bıguh gelıyo uzmanı
deletedmom2626 Esraaydn21 bende İstanbul Kağıthane ama yine gderm. Uzman mı peki. 200 tl gayet iyi çünkü
Prensesinannesi_ Kupik ben yaptırdım bence bütün hamileler yaptırmalı allah korusun bişey olduğunda doğumdan önce veya doğumdan hemen sonra müdahale edilebiliyor bence önemli yaptırmalısın
NisaMomy Kupik bende yaptırıcam canım çünkü rahim damarlarımdan biri eksikmiş şart dedi, ben kendi doktoruma özelde yaptırıcam biraz pahalı ama devlette içim sinmez. Yaptır bence için rahat etsin.
Senak Ben 2li 3lü testleri yaptırmadım down sendromu olsa bile aldırmayı düşünmediğim için ama ayrıntılı ultrason bebek doğduktan sonra hemen müdahale edilebilecek bi rahatsızlığı varsa önlem almak için çok önemli bence yaptırabilirsin.
Tugbaztrk Kupik bi sıkıntı çıkmayanlar gerek yok diyo olabilir, benim kızımın kafatasında sorun vardı detaylı ultrason yaptırmadan once bilmiyoduk, ogrenınce ona gore yol izledk.
Gizemkara21 Melekbade Bende devlet hastanesinde yaptım. İstanbulda oturuyorum zeynep kamil hastanesine gittim. Mhrs sisteminden Doppler 20-24 hafta diyen başlıktan randevu alıyorsunuz
Ask_H Kupik cnm sıkıntı çıkmasndan ziyade Allah korusun kalbinde delik olur ne bilim nefes problemi olur hani doğar doğmaz kuveze alırlar kalp masajıdır bs bir sürü hastalığa teşhis konulabiliyor bence çok gerekli detaylı ultrason