ipekveannesi Nursen977 8.haftaya kadar kalp atışını duyar keseyi rahatlıkla götürsün 14.haftadan sonra kesin cinsiyeti öğrenirsin. Aşının ilk dozunu 19 ikinci dozu 24 haftalıkken yaptırdım ilk tekmelerini 16-22 haftalarda hissedersin şu anlık aklıma birşey gelmedi başka 😂 he birde tadını çıkar her anın
Betl_ay06 Benimde daha yeni 4 haftalık yeni ögrendim kese gözükmedi ama bel agrım oluyor normal mi sizce
41esra Betl_ay06 benimde çok oluyor ama bi düşük tehlikesi yaşadık onun ağrısı dedi doktor sakın ağır kaldırma iş yapma
Merbe61 Gkhneminesn boyle yonlendırme yapmayın folık asıt ne ise yarıyor bılıyomusun uz gunluk hamıle olan bir kadının bellı bır miktar mutlaka alması lazım bunu hergun sebzelerden alabilir mi kullanılmasıngereken bir vitamin folık asıt sadece fazlası belkı zararlı olabilir diyebilirsiniz ama folık asıt bucutta depolanan bır vitamin degıl yanı vucut fazlasını kullanıyor
Kizkalesi Nursen977 sor canım 37+3 hamilelikte yaşanabilecek max problem atlatmış biri olrak cvplayayım 😂
41esra Benimde ilk hamileliğim bende ilk 149 çıkmıştı kese göründü ama bebek görünmemişti şimdi 7+2 yiz kalp iki gün öncede kalp atışlarını dinledik aynı heycan bende de var 😍
NERDOGDU Gkhneminesn tatlım folik asit omargada bel açıklığına karşı önlem olarak veriliyor. Gebe okulundaki ebeye sorduğumuzda bu şekilde açıkladı. Siz nerden duydunuz acaba otizmin folik asitden olduğunu. Çünkü otizm genetik bir durum. Gebelikteki hiçbir durumla ilgisi yok.
41esra Nursen977 doktor vermeden kullanma zaten sakın evet dün haberlerde söyledi folik asit otizm riski yapıyor diye ama okumuş etmiş doktorlar boşa vermiyor test yapıyor ihtiyacına göre belirliyor herşeyin fazlası zarar ama doktor kontrolünde bi sakıncası olmaz
Betl_ay06 Betl_ay06 daha yeni bakınca düsuge sebep olur diye korkup baktırmadım ben ama hala da bel Agrısı yasıyorum şiddetli değil ama var yani agrı
41esra Betl_ay06 ben ilk öğrendiğimde 4 haftalıktı sadece kese vardı bebek yoktu bende korktum düşük olur dış gebelik olur diye ama sonra düzenli kontrole gittim bi sıkıntı olmadı geçen hafta kanama oldu düşük tehlikesi yaşadık o yüzden bel ağrım çok oluyor ama hiçbişey yapmıyorum uzanıyorum sadece özellikle ağır kaldırmamaya eğilip kalkmamaya dikkat ediyorum
Fndksr Tazeanne0134 merhaba ilk bebeğim kalbi durduğu için kaybettim. Bu ikinci gebeliğim öğrendikten sonra iki haft bekledim bugün doktora gittim 6+6 kese var ancak bebek çok küçük dedi kalp atışını duyamadı çok tedirginim 😞
Tazeanne0134 Fndksr korkma tatlım bende ilk öğrendiğim de 2,5 haftalıktı bende de kese görünmedi 5 haftalıkken keseyi gördük 7+3de de kalp atışını duyduk şimdide 38+3 haftalık hamileyim dikkat et kuzum Allah'ın izniyle bişe olmaz korkma kanaman vs olmazsa
Likya Nursen977 valla vereceğim tek tavsiye hamilelik boyunca ne yaşarsan yasa pozitif bakmaya çalış ve stressiz bir hamilelik geçirmeye bak
Nrslbkc @Nursen977 bencede kanama vs yoksa gitme hemen. Ben 6. Haftada gittim kese var ama kalp atışını duymadan sağlıklı gebelikmi anlayamayız 8.haftada gel dedi ve o iki geçmek bilmedi. Sen dikkat et ve hemen gitme derim. Folik asiti alıp kullanmıştım hemen.