Ozlm_k çok teşekkür ederim 🙏🏻 Rabbim size de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Süt sağdım iki saatte bir sağ göğüs 15 dakika sol göğüs 15 dakika olarak ama düzenli olarak 2 saatte bir sağdım ve çok şükür sütüm geldi hastaneden taburcu olmadan bebeğime ilk sağdığım sütü verdim bebeğime verdiler midesinden direk anne sütü verdiler o çok önemliymiş ilk sağdığım. Ondan sonra taburcu olduktan sonra bebeğimi her gün görmeye gittiğimde evde günlük olarak sağdığım sütü götürüyordum .bebeğim anne sütü ile besleniyordu .kıyafet filan istemediler bizden ilk başta sonrasında isteriz dediler bi kaç gün sonrası burun damlası vs gibi birşey istediler bizden burnunda tıkanık olmasın diye sanırım . Sonrasında ilerleyen günlerde vitamin damlası istediler bizden .sonra Emme refleksi oluşsun diye bizden prematüre emziği istediler onu aldık verdik çok şükür bizim kızın emmesi iyiydi .sonra bebeğim şöyle 3 haftalık filan olunca kanguruya verdiler bebeğimi iki göğsümün arasına koyup yaklaşık 45 dakika veya 1 saat tuttular bana alışsın diye bebek . Her gün banyo yapıp gidiyordum kanguru olunca malum bebek temiz kendi kokumuza alışsın diye . Bizim kız attık çıkmaya yakın uyum odasına verdiler iki gün uyun odasında kaldık herşeyiyle biz ilgileniyoruz .hemşireler iki üç saate bir gelip kontrol eder ihtiyaçları ne varsa getirirdi benim kız bu arada mama da aldı çünkü sadece anne sütü ile biraz zor beslenir dediler kilo kaybı yaşamasın emerken güç kaybederler o yüzden mama verdik kızımı hastanede prematüre olduğu için aptamil ile başlamışlar ama eve geldiğimizde haftasını dolduğu için ben kızımıza hip 1 verdim hala da veriyorum gaz sorunumuz olmuyor çok şükür 🙏🏻 kendi kendine yeri geldimi gazını çıkarıyor. Hem kilo alımını da maşallah yaradı mama 🙏🏻🌸🌸🌸