Ncyncy Rahat mı😂 14 hafta kusmakla geçti şuanda 18 haftalığım başından beri aprı,kasılma, kramp ne ararsan var . Hergün 1 posta ağlıyorum çocuk artık bugün isyan etti galiba karnım öyle bi sertleşti ve agrım var ki
Ezgice happymooomms 7.haftamdan 12ye kadar kanama ve lekelenmem oldu benimde. Ama rahat geçiyor konusu tamamen hurafe her türlü rahatsızlığı en erken şekilde yaşadım hep ve halada yaşıyorum bitsin artık diye dua ediyorum 😂🤪
Nevink happymooomms degil valla o kadar zor geciyorki hamileligim yuzum sivilcede oldu bulantidanda hic kurtulamadim hatta herkes kesin kiz dedi ama erkekmis
N_S happymooomms hiç alakası yok bebeğim erkek 21. Haftayı bitirdim ve halen kusuyorum mide bulantılarım 6. Haftada başladı ve hiç azalmadı çok şükür ki bulantı hapı var o biraz rahatlatıyor kimisi hiç hissetmiyor bile kişiye göre değişiyor bebeğin cinsiyetine göre değil bence
ElifimAlim happymooomms kanama leke bsey olmadi ama hamile kaldiqmi test yapmadn anlamistm we 9 ay boyunca aqrm oldu oqluma hamileyken. Ondn once kizima hamileydm kus qbiydim hurafe yanii🤣