Hlndkmn Selam kızlar... 4 buçuk aylık gebeyim doktorm detaylı ultrason için perinatoloji den randevu almamı istedi muayene ücreti 800 tl biraz çok geldi bana sizler nerde yaptırdınız İstanbul Avrupa yakası için önerilerinize ihtiyacım var 🤗
asyaa15 Hlndkmn walla biz gecen gittik canım ama o cihazlı dr degil herseyine bakamadı kalbine falan yüzünü dönmedi. 70 tl verdik sadece. Saçma sapan bseydi ama 800 tl de cokmus
MerveKap İstinye üni. Liv hospital bahçeşehir Hastanesinde ali bey var perinatalog. 400 tl falandı galiba. Ben ikili için gittiğimde. 1 ay önce falan
ezgymy MerveKap onun detaylı ultrason ücreti 675 lira, ama bahçeşehirde Altan Cebeci var ben ona randevu aldım onun da 600 lira
Nfm Medipol univ. Hastanesinde başak hanima gittim çok memnun kaldim baya ilgiliydi. Fiyati hatırlamıyorum 600-700 arasidir şuan
Minemasal Efuchama bende alibeye yaptırdım gerçekten aldığı ücreti hakediyor. Tavsiye ederim. İsü medical park gop 650 tl vermştk
Ulkunur Canim bende cok arastridim florya biruni universtesi hastanesinde aytül hanim var cok guzel ilgileniyor perinatolog ve 500 tl gonul rahatligiyla gideblirsin bende cok arastrdim egitimleri felan super
Pinkey Pf. Dr. Aytul corbacioglu ben cok memnun kaldim. Hem 2li test hem de ayrıntılı ultrason yaptirdim. Ikisi de ayri ayri 500 tl di.
Evooo Hlndkmn Canım benim kadın doğumcum. Iyi bir doktora git tüm herşeyine baksın. Önemli demişti. Benim bebeğinde böbrek büyümesi çıktı. Giden para olsun bence iyi birisine yaptır anlayan birisine. Sonra pişman olma
Evooo Ecek Canım 31 haftadayız 18mm olmuş takip ediliyor sürekli. Erken doğuma alabiliriz dedi doktor. Organları gelişince içerde tutmaya gerek yok dedi
Ilgaznaz Hlndkmn vera sefaköy hastanesi çok memnun kaldım cd ve foto da veriyor 280 tl armani park avm nin tam yanında
BurcuErg Hlndkmn kesinlikle Altan Cebeci. İşinde uzman, özel muayenehanesinde bakıyor. Ücreti 600 TL. Bebeğin her yerine tek tek bakıp anlatıyor.