Nursubasi selinn35 bendede bel ve kasık ağrısı var bilemiyorum belkide adet zamanım oldugundan bu ağrılar 🙄🤲🏻
Ebaki selinn35 bnm de akıntım arttı kasık agrım karın agrım var öksürürken kasıklarım acıyo inşallah bu sefer olmustur son 5 gün kaldı adetime
Erkanpasam selinn35 bu gunde bittifine gore benimde adetime iki gun var hic bir belirti yok belirtiler daha 15 gun varken baslarfi bel kasik agrisi gogus sisligi hassasiyeti simdi birisi yok insallah adet olmam
selinn35 Nursubasi belkide canım. Senin alt karnın dolu dolu oluyor mu adet zamanı ? Benim su an öyle basıyorum tombik kanlar birikiyor herhalde
Erkanpasam Tgcycl benimde 9 ocak hic bir belirti yok beyaz akintim baya artti bel ve kasik agrim olurdu goguslerim siserdi sadece gogus ucum karardi ve gogsumde kahverengi halkalar olustu
Aleyya Kızlar bugun adet olmam gerekio. bndeki belirtiler adet belirtileri bel,göğüs,ara ara gelen adet agrıları,4gündür yogun beyaz akıntı valla bu ay cok şey denedim ama yine olmadı galiba
Tgcycl selinn35 geç yumurtladim canım daha bugün yumurtlama sonrası 9. Gün kanda belki çıkar varsa Çarşamba gece nöbetçiyim o gün kan vericem olmazsam