Efuchama TugceKumsal24 cumartesi gideceğim yazacağım buraya takibe aldım 🤗 çarşamba 27+4 ken 1033 gr demişti inş kilo almıştır
Efuchama TugceKumsal24 geldimmmm 29+0 kilomuz 1225 gr olmuş 💃🏼💃🏼 200gr daha almış çok şükür güzel gitmeye başladı kilosu doktor ortalama 3kg bekliyorum doğumda dedi fazlası olmaz gibi geliyor dedi minnoş muş erkekim👼
Smraozn12 TugceKumsal24 33de 2145gr 47cmdi bugun 34 oldk nezle ve bel agrısından dolayı kendime dikkat edemedim bugün tartldm 2kilo vermşm 🙁inş bebegimin gelişimini engellememştr bu durum. yarın randevum var bakalım kaç olmşz
TugceKumsal24 Efuchama Ayy Çok şükür cok sevindim kuzucummm amaan bebislerimiiz iyi olsunn biz her zaman iyi oluruz 😍❣
TugceKumsal24 Smraozn12 Gripten dolayı kendine Bakamadin tabii cok gecmis olsunn canimm dikkat et kendine..Bence kendinede hic dert etme son haftalar zaten cok hizli kilo aliyorlar ☺️
Smraozn12 TugceKumsal24 aynen cnm dgru düzgün acıktıgım aklıma bile gelmiyordu süt fln içiyodm tek sürekli yatma gereksinimi duyuyorum ablam iş cıkısı geliyoda rahatlıyorm
Canan06 TugceKumsal24 35+3 de 3 kiloydu gelişimi 2.hafta önde gidiyodu.salı günü kontrol var bakalım ne kadar olmuşuz