SedaManavolu Arkadaşlar doktorum 13. Haftadan beri hep yüzdelik ihtimallerle kızın olucak ama kesin degil dedi . Ve 18. Haftadaym hala daha kız dior ama kesin degil bidahakinde bidaha bakıcam diyor. Şimdiye coktan belli olması gerekmezmi? Alışverise bile cıkamadık cinsiyeti ögrenemediğimizden. Cinsiyeti kız olup 20. Haftadan sonra erkek oldugunu ögrenen varmı?
ipeksfr SedaManavolu bana 12 de kıza benzetti 16. Haftada başka doktor kıza benzetti 18. Haftada kendi doktorum kız ihtimali yüksek dedi. Cuma günü detaylıda kesinleştirdik. Yani pozisyon uygun deĞilse onlarda kesin bişe söylemiyor. Biraz sabredin☺☺
Ecesaretunbel SedaManavolu cinsiyeti merak ediyorsanız söyleyin. Ben özelde alttan muayene olarak öğrendim. Çünkü 19 hafta oldu göstermedi kendini merak ettim. 20. Haftada da ayrıntılı ultrasonda da kız diye onayladı başka bi doktor. Bazen yanıldık olmasın diye yüzde 70 kız diyorlar sonra erkek oluyor. Bana 15 haftaya kadar erkek demişlerdi.
Benhepbeklerim SedaManavolu Var benim büyük oğlum kız dedi çok emindi Rüyalarım da erkekti ve öyle de oldu
SyhnHtp Bebeğin kendisini göstermesine bağlı , beklemek en iyisi bir tanıdığımın 5,5 aydan sonra farklı cinsiyet dediler o da zor bir durum canım tam görülene kadar bekle derim 🙂