Mrv_ycgl ocakannesi son 7 ama böyle kaplumbağa yürüyüşü gibi agiirrr agirrrr zaman öyle 😂😂 Her Gün bi aktivite bulmaya çalışıyorum yoksa evde çok kafaya takiyo insan
Sedaaa87 ocakannesi benim de uygulamada son 15 görünüyor. Ağırlaşma oldu haliyle , birkaç işlerim de var umarım en azından 1 hafta daha geçiririm
Sweetblonde88 ocakannesi son 10 ama sırtım belim falan iptal paytak paytak yürümeler. 10 dk da bir tuvalet. Bunun yanında merak heyecan biraz korku 🤦♀️
Pinarx9 ocakannesi 45 gün nasıl geçer bilmiyorum yarım saat bile ayakta duramıyorum bel ağrısı yapıyor yatıyorum kalkıyorum
Mrs_erkan Programa gore benim de son 12ama ben anlamiyorum 38+3olduk hala gelmek istemiyor kizim. 40haftada mi dogacak? Ve artik gunler gecmiyorrrrr
kimsebilmesindiye Son 14 Nezaman gelecegini bilmemek her wcde nisan varmi diye bakmak her durtuklemede su mu gelecek diye beklemek ayri bir heyecen.
AydanM Bende son 9gun, bilmiyorum nasil gecireyim bu gunleri hem cabuk gecsin, hem tadini cikararak gecireyim🥰
Tebessum16 Uygulamada 38+3 görünüyor ama doktor bebek bir hafta ileride gidiyor dedi yani 39+3 oluyor ama son bir saattir 3 4 dk da bir sancı vuruyor anlamadım gitti