Bahar1 Eceklc ben 12 haftada ikili testte ogrendim hatta ac karna çikolata yiyip gittim sürekli hareketli oldugu icin ayaklari havadaydi gizlemedigi için hemen gösterdi kız dedi 14haftada tekrar gittiğimde bu sefer yine kafa üstü kalkmış eller ayaklar havadaydı doktor %99kiz dedi değişmezms
ebebegm Eceklc 14haftalık ken öğrendik.yanılma olmasın diye 12de gitmedim 2hafta daha beklettim eşimi
Fikret_kayra Eceklc ilk cocugumu 10.haftada ikinciyi de 12. Haftada öğrendim eger doktor tecrübeli ise (ki bnm doktor çok tecrübeli) erkenden yüzde seksen oranla biliyor ..
Semiha89 Eceklc genelde 12. Hf da net olmuyor bana kıza benziyor demiştiler şimdi erkek oldugunu ögrendik. Tavsiyem kafanı karıstırma bekleyebilirsen 14. Hf bekle derim. Sen bilirsin tabi.
NurseB 11+2 de kıza benziyor ama alışveriş yapma dedi doktor bana, 16, 18 de kesinleşir dedi. Arkadaşıma 13 de kız dediler 18 de erkek çıktı :)))
aytii Eceklc 12+5 ve 13+5te kıza benziyor ama net bir şey söyleyemiyorum dedi ki cevremde benim doktoruma giden herkes 12de falan öğrenmişti benimki sağ olsun ben çok meraklıyım diye sanırım bacak bacak üstüne atmış yatıyordu. Yarın 17+6 olacağız randevumuz var bakalım öğreniriz umarım
Elifcek 12-13. Haftalarda yanılma payları çok yüksek oluyor benimkiler ikiz birini erkek diye tahminde bulunmuştu öbürü göstermediği için kız olabilir denildi öyle bağ kurduk özellikle eşim ikisini de kız istiyordu hayırlısıyla . 16. Haftada gittik ikisi de erkekmiş. Demek istediğim 12. Haftalardaki tahminlere pek itibar edip bebeğini kızım ya da oğlum diye sevmeye başlama değişiyor sonra 😇
Prenses001 Gamzedngdn ne güzel doktor tecrübeli cihazda iyiyse değişmez gönlünüzdeki neyse hayirsiyla o olsun bende bugün doktora gideceğim 13+3 inşallah öğrenirim
Minnos01 Gamzedngdn hayırlı olsun canım banada 14.haftada yüzde 70 kız dedi 3 gün sonra 16 olcaz yine gitcem bakalım değişecekmi aynımı 😍