Gkhneminesn ikranrcakr canim cikmazsa uzulme gec dollenme olabiliyor benim adetten 2 3 hafta sonra cikiyo
Ursavasipek1998 ikranrcakr benimde geçen ay 10 gün gecikmişti mide bulantım falan da vardi ama tahminim bu psikolojik bir olay test yaptım negatif çıktı bi kaç gün sonra da adet oldum zaten en güzeli 15 gün beklemek
ikranrcakr Burcu2121 Ya tek çizgi görmekten yoruldum ondan moralim bozulmasın diye yapmıyordum ama mide bulantısı var değişik şekilde
ayminaninannesi ikranrcakr yap cnm iyi olur geç bile kalmışsın inşallah hayırlısı ile olumlu sonuç alırsın benimde 9 gün gecikti her belirti var negatif cıktı testtede kan dada hakkında hayırlısı olsun cnm
Yasmiiinn Aynen valla nasıl dayandın 9 gün benim daha 1 gün geçmeden yapmıştım hamile olduğumu öğrendim😂😂😂 çok sabırsızım çookk😂😂
AylaNur_ Düzenli adet görüyorsun? Adet düzenin nasıl... geç döllenme yoksa çıxmama ihtimalı çok düşük. Kan testinde mutlaka çıkar. İdrardada 9 gün çokkk inşallah hayırlısı😍😍
AylaNur_ ayminaninannesi geç döllenme olursa idrarda çıkmaya bilir...kişiden kişiye değişiyor...10-14 gün geçdikden sonra çikar bazılarında adet gecikmesi 14 günün üzerində olarsa normal sayılamaz doktora baş vurun....haqqında hayırlısı😊❤
istu30 ikranrcakr ben ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm canım hayırlısı olsun inşallah bende bu şekilde öğrenmiştim 😇
Deke Bende agdet 6 gün geçti, dün evde yaptım tek çizgi. Bugün kan verdim negatif çıktı ve gebelik belirtisi de var :(