Znrkrgl Gncplt ben devlet hastanesinde yaptırmıştım ama arkadaşım Buhara’da yaptırdı ,sonuçlar hızlı çıkıyor ve ilgililer .Kan alma yeri çok iyi hemşireler falan .Normalde damarımı asla bulamazlar ama ben tahlil için gittiğimde çok memnun kalıyorum
Ebrs neslim1995 buhara hastanesinde humeyra hanima gittim cok memnun kaldim davranışı konusma tarzi, isinin ehliligi cok iyidi 👍 dogumumuda o yaptırdı
Mucizesinibekleyen Ebrs hümeyra hanıma gittiğimizde İl dışından geldiğimiz için birebir irtibat kurabileceğimiz numara veriyor mu? Ayrıntılı ultrasona bakıyor mu
3yavruannesi neslim1995 Muhammet usta karsta ydı ogluöun doktoru gordugum en mukemmel sakın sabırlı dojror ama erzuumda ozele gitti yakın olsa sımdı bıle gıt gel yapardım okdr mukemmel ki karsta herkes bilir dı onu buharda galıba varsa imkanınız mutlaka bı gıdıp tanısın dogumda sonrasında coook yardımcı oluyor
3yavruannesi neslim1995 Muhammet bey karsta ydı sıra kuyruk oluyodu sezeryan imi o yaptı inanılmaz bı doktor bence devlete dayanamhınca gitti ama keske gitmeseydi hala onun gbı bı doktor gelmedı buraya 6 sene olacak neredeyse devlette oyleydı sımdınozlede emınım daha ilgilidir.
Nesibetul Adsmyr rica ederim. Renkli resimler ve rapor veriyor ama cd yok. Belki istesem verirdi onu da bilemiyorum.
Adsmyr Mucizesinibekleyen sanırım Buhara ayrıntılı ultrason yapılmıyormuş ben araştırırken öyle demişlerdi
Znrkrgl Mucizesinibekleyen evet numarasını veriyor.Aradığınızda mesaj attığınızda cevap veriyor mutlaka dönüş yapıyor .Tahlilleri illaki hastanede yaptırmak zorunda değilsiniz diyor başka yerde ücretsiz yaptırıp ona sonuçları gösterebiliyorsunuz
Ebrs Mucizesinibekleyen hayir ayrintiliya zaten kadin dogumcular bakmaz canim,radyoloji uzmanları bakar. Numara veriyor ama ben pek ulaşamadım açıkçası
Mucizesinibekleyen Ebrs bilgilendirme için teşekkür ederim 🙈 bunu öğrendiğim iyi oldu. Daha çok yeniyim
Ebrs Mucizesinibekleyen rica ederim canin kaçıncı haftadasin. Bende kibristan gittigimde humeyra hanima gitmistim ama 24.haftamda oldugum için önce radyoloji uzmaninda detayli ultrasona girdim 3 4 hafta sonrada bu ayrintili sonuclarimla birlikte humeyra hanima gitmistim, yani kendiside böyle olmasini istemisti fazladan para ödememem icin