Sedaaa87 Arkadaşlar 37+6 dayım ve yarın 38 oluyorum. Normalde kızım çok hareketli değildi ama bugün bayağı hareketlendi. Doğum yaklaştı mı dersiniz ? Bazı yapacaklarım var henüz hazır değilim gibi ya yine de hayırlısı olsun da
Nuraslanklc Sedaaa87 yapacaklarını artık yap ama hazır bekle ne olur ne olmaz benim 3 gün önce kontrolümde sancım çıktı direk aklıma yapacaklarım geldi😂eve gittim ilk iş hepsini hallettim son ana kalacaktı yoksa şimdi kafam rahat bekliyorum ama oğluşum gelmekten vazgeçti heralde🤪
Srpplt Sedaaa87 Aa benmde oğlum bugn cok fazla fazla fazla hareketli sabahtan beri bu doğum belirtisi mi yaaa 😱 ama biz dha kücüguz size gore 33. Hafta 😯 insallah bu kadar erken gelmeyi istemiyordur 😑🤔🤨
Tugbardm Sedaaa87 bende 36+3 üm iki gündür çok hareketli ve canımı çok yakıyor pozisyon değiştirdi heralde
Nuraslanklc İnşallah öyledir 😂benimki normalde de hareketli ama iki gündür özellikle kudurdu oğluşum benim maşallah😂
Sedaaa87 Nuraslanklc evet ya siz ağdayı falan da halletmişsiniz sanırım ne güzel. Haftaya eve kadın gelecekti temizliğe o çok önemli değil de ben kişisel hazırlıklarımı yapayım hemen. Bir de yarın çikolata istersem rahat beklerim ☺️
Nuraslanklc Sedaaa87 evet çok zorladı ama hallettim rahatım😅üstleri jiletle aşağıları eldivenle bacaklarımı da ağdayla kendin yapacaksan öyle yap sende diğer türlü komple acısına dayanamazdım çünkü
Nuraslanklc Sedaaa87 kesinlikle 😂kuaför büyük rahatlık ama ben güzel almamış geçen ay diye bunu kendim hallettim🥱yoruldum ama değdi
Sedaaa87 Srpplt ben bile erken diyorum, sizinki de öyledir ya. Belki de son zamanlarda benimki normal olabilir. Ben işlerim eksik diye panikledim ☺️
Sedaaa87 Tugbardm erken henüz erken diye enerji veriyorum ben bebeğime, 1 hafta daha beklesin en azından daha iyi olur. Hayırlısı gerçi sağlıklı alalım da kucaklarımıza 🥰