edward canım rabbim herkese benim doğumum gibi Doğum nasip etsin 🤲🏻 Eşimle sabah kalktık bir kahvaltı yaptık evimi süpürdüm hava çok güzel haydi yürüyüşe dedim indik çarşıya , yarım saat kadar yürüdük ordan hadi kahve içelim dedim neyse ya belim çok ağrıyor bi hastaneye gidelim sıkıntı olmasın diyip geldim ebe baktı 4 cm açılman var hemen yatış dedi türlü bahaneler ürettim ama inanıp göndermedi 😂 saat 13.15 te yatışım yapıldı sancım olmadığı için suni takıldı tam saat 14.15te sancılar vurmaya başladı ve 14.30da kuzumu kucağıma aldım hiç kesi atmadılar ilk kızımda 4 iç 4 dış dikişim vardı bunda hiç kesmemişler sadece bebek çıkarken yırtmış 2 dikişlik işin var dedi sanırım o da makat tarafımda yani ben öyle hissediyorum çok şükür kuzum da bende çok iyiyiz emziriyorum ama sütüm henüz gelmedi inşallah yarın sabah taburcu olunca ilk işim banyo yapmak olacak ❤️ Sancı odasına girdiğim dakikadan itibaren rabbi yessir okudum karnımı sıvazladım darısı bebek bekleyen herkesin başına olsun kalbini ferah tut rabbim bize bu gücü vermiş 💜