Cns33 Kızlar merhaba.. Aranızda 4 baby domino travel sistem bebek arabası kullanan alan var mı? İnstagramda babyci bebe dıye Bı sayfa da 749tl fiyat ama İnt alısverıse alıskın degılım guvenemedım.
srfnr Cns33 travel almayin uzun sure kullannilmiyo alirsanzda ucuz akin ilerde tekrar almak zorunda kalicaksinniz
Cns33 srfnr travel sistem bana daha kullanıslı gelıyo ama tecrubesızım tabı İlk cocuk olunca kafam karısık araba konusunda
srfnr Cns33 puseti kullanisli portbebe kullansaiz bence oturma yeri dar ayak desgek yeri yok ya tam dik ya tam yatik oluyo katlayinca cok yer kapliyo siz bilirsinz tabi simdi alin ilerde baston alirsiniz yada kabin tipi
Semra_yvs Simdi genellikle o kullaniliyo demekki herkes memnun bi sorun olsa o kadar cabuk yayılmazdı bence 🤔 bende ne alcagimi cok dusunuyorum ve bulamiyorum🤔
Erenveannesi Travel sistem pişmanlıktır. İşlevsel gözükür ama tam bir eziyet makinesidir. Instagramdan yapılan alışveriş daha bir pişmanlıktır. Gidip görerek alsanız daha sağlıklı olur 😊
Semra_yvs Peki başka ne alınabilir simdi gozde onlar hoş duruyo evet otekiler sanki eskimis gibi sizin onerdikleriniz ne gibi🤔
Erenveannesi Cns33 ben 2700 liraya travel sistem bir araba aldım 6 ay zor dayandım bin liraya zor sattım dediğim gibi kaliteli de olsa kullanışsız şimdi 600 liraya baston arabayla keyif çatıyorum resmen 😅
defnemila Travel sistem neden kötü acaba kullananlar yazabilir mi. Görsel olarak çok hoş duruyor ve şuan en çok satılan modeller arasında yer alıyor. Ama tecrübesizlikten pek anlamıyorum normal arabalar ile arasında ki farkı 🤷🏻♀️
Mervecilek Eğer istanbulda oturuyorsanız bağcılarda moroglu bebe var oraya bakın isterseniz travel sistem çiftli bebek arabası 559 tl instagramda da moroglubebe sayfaları ordan bakabilirsiniz bende oraya bakıcam gayet uygun geldi bana fiyatı
Semra_yvs Konuyla alakasız ama beşik icin ne kullanisli buluyorsunuz🤔 park beşik kullanan alan var mı🤔
srfnr Semra_yvs park besikde cok kullaniali ama yeni dogan icin anne yani kucuk besik daha kullanisli biz ikisinde aldik suan 5 aylik hala kucuk besii kullaniyo 1 yasina dogru oark besigi kullanmayi dusunuyorum iyice hareketlendiginde
Cns33 Semra_yvs ben civilden aldım park beşik cevremde kullanan herkes cok memnundu tavsıyeyle aldım. Civilde kanz marka 1100den 650ye düşmüştü haala indirimde mı bilmiyorum ama.