Zehra1994 Philips avent pp serisi aldım. Ben cam sanıyordum ama plastikmiş. Biberon da değişim yapılmadığı için öylece de kalmış bulunuyorum. Kullanan var mı? Çevrem bir de cam al deyip duruyorlar ama bir 200 lira daha vermek istemiyorum kararsız kaldım
Aras-Altay Zehra1994 pp serisi pilastik değil canım mika ürünüdür ki bende özellikle mika aldım aventin cam almadım akıtıyor diye çevremde herkes cam önermedi mika kullananlar daha memnun aldığım yerde ki bayanda mika almamı önerdi
pyymamm Zehra1994 pp olanı 6 ay snrası bebek kendi tutması için hafif o zaman kullancanız zaten. Ama yenidoğandan itibaren 120 ml cam almanız iyi olur set almanıza gerek yok yine
aysenur4 Zehra1994 benim de aldıgım ocsekılde cam diyenleride takma bende aynı sekılde bidaha cama para veremem oahalılar cunki dısarıyı boşver kendin ol kendin ne istiyosan onu yap
Faray Zehra1994 ürün sert plastikten üretilmiş evet cam değil, ben daha almadım kullanmadım da tecrübem yok ne yazıkki
Nurcan126 Bime gelmişti uyguna cam .. bn ondan almıştm migrosa indrm girmiş avent biberon bide pna bakacam avent övüyr herkes ama çok para geliyor bana