Leyla_Alexandra Kızlar 1 haftadır ishalım .. geçmedi bi türlü 32 haftalık gebeyim 😥 ne yapabilirim geçmesi için?
Sweetblonde88 Leyla_Alexandra 1 hafta ciddi süre yalnız. Bi gaita örmegi falan verseniz doktor kontrolünde bişeyler kullansanız daha iyi olur.
Elif_sahra60 Leyla_Alexandra çok zor oluyor ishal bende de kan ilacı ve decavit yaptı ishal aç karnına alıyordum doktorum tok karnına al dedi bir kaç gün içinde geçti
Burcugaz İlaçlarn yan etkisinden oluyo bazen bende oldu geçti bir 2 güne belki öyle bişey olabilir bol su tüketin
Leyla_Alexandra Sweetblonde88 canm ben kafama takmadım çok süt tükettim belki de o yüzden geçmedi hala diye düşünüyorum
Papatyanna Leyla_Alexandra ben de ayni durumdayım yakın zamanda doktora gidicem o zaman sorucam. Uzun süren kabızlık ve ishal gebelikte de normalde de problem. Gidersen muhakkak sor canım
Sweetblonde88 Leyla_Alexandra yani sade gazoz pirinç lapası patates haşlaması ve çiğ türk kahvesini limonla karıştırıp içebilirsiniz. Yinede bir iki güne geçmezse doktora görünün. Süt yerine yogurt tercih edebilirsiniz bu süreçte
Burcugaz Leyla_Alexandra bi yan etkisini oku canım yapabilir ben de kan ilacı gnynoferon var onun yanetkilerinde varmış ondan oluyomuş doktor dedi su tüket bol bol drdi ilaç yazmadı
Pdrcianne Leyla_Alexandra bazı demit ilaçları bazı bünyelere yan etki yapıyor yeni başladıysanız ondandır bence doktorunuzla konuşun başka marka önersin banada başka bi demir ilacı yapmıştı marka değiştim
Salcali Leyla_Alexandra ya ben başlarda musluk suyu içiyordum yaşadığım şehrin suyu temiz..ama o bile ishal yaoti hazır suya geçince geçti
Leyla_Alexandra Ftszgn ben yarın hastaneye giderim yakın bize zaten ilaç mı yazar artık napar bilmiyorum .. 😕
Leyla_Alexandra Papatyanna 7 aya kadar kabızlık sorunum vardı şimdi 8 aya girdim ishal tuttu 😂🙄 nedir bizim bu çektiğimiz ya ?!
DeryaToprak Leyla_Alexandra bende aynı durumdayım bol su içiyorum ve sürekli haşlanmış patates ve muz başka çözüm bulamadım