cancers kızlar 16. haftadayım bebek hareketleri hissedemiyorum ya da olan ufak hareketlerin ne hareketi oldugunu anlayamıyorum kacınca haftada başladı? bir de nasıl bi his oluyor
Hazalozan cancers senin haftalarındayken anlık böcek geziyomuş gibi olurdu iki hafta sonrası da net olarak dokundgunu hissetmiştim ☺️
Mom46 Ben 17de hissetmeye başlamıştım az az şuan çok net ve sert şekilde hissediyorum 😍💙 balık yüzmüş gibi dönerken zaten çok belli oluyor döndüğü tekme atıyor oda belli oluyor yani bebeğin hareketleri ayırt edilecek şekilde
Poncik77 Baloncuk patlaması gbi bişiler olurdu herkes erken hissetmezsin dedi ama bebeğim miş gerçekten zaman geçtikçe emin oluyorsun 🥰
arzu_glyprk cancers dalgalanma hissi veriyor ve gittikçe artıyor sonra tekme hissi hissediliyor 25 haftalarda falanda düzene giriyor 😊
Asumann İlk seyirme gibi hissettim kelebek çırpıntısı da olabilir. Sora pıt pıt vurmaya başladı şimdi balık gezmesi gibi dalgalanmalar oluyor. Bazen tekme atıyor sanki güm diye 😄
NisaMomy cancers ben üç dört gündür elimi koyunca böle bişi kayıyo gibi hissediyorum 18 haftalığım işallah yakında net hissederim🥰