Busraademir canım önceki gün gezmeye gittik baya bı yürüyüş yaptım. Akşama da afedersin ishal oldum ama doğuma hiç ihtimal bile vermiyordum. Sabaha kontrolüm vardı artık gidip suniyle başlatmayı düşünüyorduk. Sabah 6 gibi sancılarim başladı. İshale bağladım habire lavaboya gidiyorum.esime falan hiç seslenmedim. Saat 8 oldu sancılarim artmaya başlayinca eşimi uyandırdım duşa girdim. Sonra kahvaltı falan yaptık 9 gibi evden çıktık ama artık sancılarim çok siddetlenmisti.Ebe muayene etti 5 cm açıklıkla yatisim yapıldı.doktorum gelene kadar 6 7 cm oldu. Dr suyumu patlattı.bebek kakasını yapmıştı napalım diye sordu sancilarim siddetliydi ve açıklığım da hızlı ilerlediğini farkettigim için 1 saat daha bekleyelim dedim O zmn sana suni sanciyla destek verip doğumu hizlandiralim dedi doktorum mecbur kabul ettim. Suni sancıyla dayanılmaz hal aldı ama elhamdülillah açıklık tam oldu. Bu defa da bebek tam aşağı inmedi. İki kişi bastira bastira benimde zoraki ikinmamla 12 ceyrekte bebeğimi dogurdum. Normal doğumu çok istiyordum öyle de oldu ama birseyde çokta ısrarcı olmamak herşeyin hayırlısını isteyip rıza göstermek lazımmış bunu anladım. Allah'ım tüm hamileleri kurtarsın İnşallah senin doğumun kolay olur.