Nursen977 Adet olacağım gün kan değerim 72,88 çıktı şuan hesaplamama göre 4+5 ne zaman doktora gitmem lazım ?
juliet Nursen977 istersen hemen git ama 6. veya 7. Haftada gidersen daha iyi olur en azından keseyi görebilirsin yine de sen bilirsin tabii ki folik asit kullanmaya başlayabilirsin. Hayırlı olsun ❤️
Zeyk Nursen977 ben @5+4 de gitmiştim ilk kesemi gördüm ama bebiş kalp atışı yoktu kesen oluşmuş demişti sadece. 7+5de gittiğimde de kalp atışını izletmisti doktorum. 5+lardan sonra git bence kesene bakar hemde bilgilendirir doktorun.
Yesmckmk Ben bi gün geciktim cuma günü değerim 152 çıktı. Dün gece tekrar kan verdim 300 çıktı. 2000 olana kadar bekliycem ben ultrasonda net birşeyler görebilsinler diye
Siibeell Aynı soruyu bende sormuştum 🤗 4 haftalıkken ögrendim hamile oldugumu 5 haftalıkken doktora gittim kesemi gördü 6 haftalıkken kalp atışlarını gördük 🤗
Nursen977 Acele etmeye gerek yok o zaman ama korkuyorumda bi yandan bi risk falan olabilirmi diye veya başka bi durum
Yesmckmk Nursen977 bence tedbir amaçlı içinde rahatlasın şuan hissettiğin duyguları çok iyi anlıyorum bi git görüş ama 2 güne bir hcg takibini yaptır iki katı artmaya kesinlikle bak
EzgiCetin Nursen977 risk olsa bile şimdilik onlar da pek anlamayacaklar. Folik asit muhakkak başlayın ama çok çok önemli!
EzgiCetin Nursen977 bebeğin birçok sendromunun önlenmesi için planlanan gebeliklerde planlanmaya başladığından itibaren, plansız gebeliklerde öğrenildiği andan itibaren başlanması gerekiyor. Başlayın hemen siz ;)