Htcbsyprk Kızlar merhaba☺️ tasarım, isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum sizlerin önerebileceği güvenilir siteler var mı?
Mucizem_21 Htcbsyprk ben instagramda aysena tasarım diye bir site var ordan yaptırdım çokta memnun kaldım
Ceyo00 Htcbsyprk ınstagramda butikbebecik var canim ben onlara yaptırdım yastık kılıfı, tulum şapka eldiven battaniye iç zıbın felan istemedim onları kendim aldim
Ballimon Htcbsyprk ben yaptırmadım ama tugbakugu_forbaby instagram hesabından memnun olanları duydum oraya yaptırmayı düşünüyorum, isterseniz bi göz atabilirsiniz☺️
Deniz07 Ceyo00 yenidoğanda dikişsiz kullanılıyor kıyafetler buna dikkat ettiler mi en çok bunu merak ediyorum güvenemedim ondan
Okyanus-1 Ballimon baktım ben o siteye şimdi yumuşak pamuklu kumaşlar güzel görünüyor isim netleşince bende dusunuyorum
Semella Bende henüz yeni yaptırıyorum cok arastırdım galiba en uygunu. 10 lu hastane cıkısı yaptırıyorum nakışlı iki renk + yastık hediye. Lohusa_takimlari diye bi sayfa instagramda. Gamze yılmaz sahibi.
Mrs_ss Ben Uniqon'a yaptırmayı düşünüyorum ❤️ Web sitesinden de inceledim, instagramdan da gördüğüm kadarıyla herkes memnun 🌸