Gizgiz SERNUR reglim in 3. Günü 330lardaydı sonra düşük diye dış gebelik olabilir dediler bende Bi daha baktırmadım direk Dr a gidip ultrason la baktık canım
Sinemneset SERNUR yükselebilir her şey olabilir Allah’ın hikmeti her şeyinde bir hayır vardır ❤️❤️ Hayat mucizelerle dolu seni bulsun o mucizeler
Semam Sinemneset aynen öyle kesinlikle o 3 günde ne yaşadığımı bi ben bide Allah bilir zor bi süreç ama gerçekten mucize yani 🙏
Ask_H SERNUR Allah yardımcınz olsun canım yine olur merak etmeyin üzülmeyin eşinde keşke bu dönemlerde üzerine gitmese
SERNUR Ask_H aglattı aglattı yemek hazırladım gel diye çagrıyor hayır benim duygularımın değişip farklı davranmam gerekirken o değişik davranıp benim moralimi bozuyor
SERNUR Sues Sues Allah razı olsun kuzum düşündüğün için çok teşekkür ederim 🤗 ama bhcgm 4807 den 730 a düşmüs
SERNUR Hicranermis hakkında hayırlısı olsun canım inşallah. Biraz daha bekle keseyide bebişde görürsün 🥰Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
kaan SERNUR benim de bu gebeliğimde öyle oldu. Evde test yapıp direkt ultrasona gitmiştim. 5 haftalıktı kan pıhtısı gördü sadece doktorum. Gebelikten emin olmak icin kan verdim sonraki hafta kese göründü.
SERNUR kaan ben adet olmadan 2 gün önce evde test yaptım pozitif cıktı kan verdim 22 cıktı 3 gün sonra 180 3 gün sonra 1035 3 gün sonra 4807 oldu cuma bu gün ise 730 düştü degerim sıkıntı burda canım düşük yapıyosun dedi ama kanamam falan yok
Esmamelek SERNUR hayırlısı canım uzulme rabbım belkı bunu hayırlı gordu hele gıt bakalım ne dıcek bızıde haberdar et hakkımda hayırlısı
SERNUR Esmamelek yarın gidecem kan vermeye bakalım sonucu mutlaka haber veririm canım. Amin insallah 🤲