CiaoBella Edaa35 ben ayrancılar medifemaya gidiyorum memnunum. Ama ben torbalıda otruyorum buraya yakın diye bunu seçtim izmir merkezde oturuyosan uzak kalabilir
Ozlmtrs Edaa35 su hasanesi ümran hanımı gözün kapalı tercih edebilirsin. Muayene ücreti 81,5 lira dünyanın en tatlı doktoru olabilir kendisi ❤❤
Itsaboy Edaa35 Ata sağlık bornovada . Doğum ücreti çok uygun dışardan doktor olursa 3600-3800 arasında.. ordan doktor olursa bu rakam sanırım 2000 lere düşer.
masal6604 İlk doğumumu egepolde yapmıştım çok memnun kaldım şimdi ikinci gebeliğim nasipse tekrar orada yapıcam temiz ilgili ve alakalı bir hastane tavsiye ederim
NarinYetimolu CiaoBella ben de medifema düşünüyorum hangi doktora gidiyorsunuz ve muayene ucreti ne kadar acaba
elfkn35 Ozlmtrs Doğum ücreti ne kadar peki ?? Birde ınstagram sayfalarında hep sezaryen doğum görüntüleri var 😏
SerhanYamurBarut @Edaa35 egepol kesinlikle öneririm bende oraya gidiyorum çok memnunum. Doğum ücreti 2500 muayene 80 lira
AyberkznurTokaka Çiğlide özel kordon cerrahisine gidiyorum Cavit Mete Tarcan muayene 50 doğum 1600 mükemmel bir doktor
CiaoBella NarinYetimolu hakan yetimalara gidiyorum muayene ücreti 80 diğer doktorlar biraz daha uygun sanırım ama ben hakan beyle başladım onla devam ediyom .. 40+3teyim bir sıkıntı yaşamadım. Tek sorunum bebeğim bir türlü doğmuyor🤣🙈onun da doktorla alakası yok 😊
elfkn35 Edaa35 muayene 80 lira iki kadın doğumcusu var biri pınar birinin adını unuttum.. ben Pınar’a gittim bu hafta hızlı hızlı işlem yapıp yüzüne bile belki iki kez bakıp yolluyor bildiğin sıcaklık ilgi diye bişey yok sekreterlere ne sorarsan sor sinir bozucu tavırları delirtiyo insanı bıraktım ben orayı bi daha asla..
Itsaboy Edaa35 bilmiyorum beniö doktor mono sağlıkta 150 tl muayene ücreti hastaneyi bilmiyorum. Ama hastanenin çok iyi olduğunu duydum. Küvezde var.
DidemLk Lonelinesss evet can bey benim doktorum çok çok memnunum artık monosağlıkta devam edecek yarın bizimde orada ilk randevumuz var 🙂
Ceren35 Bende egepole gidiyorum izmirin her yerinden arkadaslarim burada dogum yapti herkes cok memnun bir de yeni dogan yogun bakimi oldugu icin önemli bir ayrinti diye dusunuyorum evet biraz kalabalik ama iyice dogum hastanesi oldu ama doktorlarinda cok guzel
PelinsuDoanay çınarlı da doğum yapıcam, doktorum çınarlının ortaklarından tahir özgüder özel muaynehanesi var şirinyerde. muayne ücreti 200 tl, doğum 2500 tl. doktorumdan da , ekibinden de, çınarlının personelinden de cokcok memnunuz
Rusenali PelinsuDoanay Merhaba tahir beye doğum icin 2500 tl haricinde hastane için ücret vermediniz mi.ben 30 haftadayim bütçe oluşturmak lazım