ZeynepDemiraglar Kızlar baş agrısıyla uyandımmm Butun gün çekmem inşallah Her gün biryerim agrıyo dogursamda rahatlasam😀
Nesomer ZeynepDemiraglar Ah arkadaşım benimde boyun kısmım ve başım bazen fena zongluyor masajla rahatlamaya çalışıyorum bizde bugün 13 haftalık olduk inş sağlıcakla doğursakta rahatlasak 🙈😂
Suheda ZeynepDemiraglar ben 1 aydır diş ağrısı cekiyorum rahatlatiyodum bis ekilde ama 2 gündür gecmiyor hic basimada vurdu agrisi dun 2tane parol yuttum bi gram kesmedi
Tuqbabars Nesomer 17 deyim hâlâ baş ağrısı var bndede ilk zamanlara göre azaltı tabi ama işte hayırlısı bakalım ☺
Suheda ZeynepDemiraglar nasıl bi ağırdır yarabbim.diyorum beynim zonkluyor resmen Annelik hic kolay deilmis😣
Nesomer Tuqbabars ay inş benimde çabucak geçer hem bulantı hem baş ağrısı çekilmiyor. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inş 🙏🏼
Tuqbabars ZeynepDemiraglar yani evet hamilelik ve annelik zor daha biçok sey bekliyo bizleri ama olsun sabredeceğimiz cefanın sonundaki sefa en kıymetli en güzel şey evlat ❤🙈