Susamcik01 Her ay bu sefer gebeyim diye test yapmaktan olmadığını görüp oturup saatlerce ağlamaktan sırf eşim de üzülmesin diye tek başıma bu yükü çekmekten çok yoruldum.... lütfen dua edin bana ve isteyen herkese bir zamandan sonra gücüm kalmadı gerçekten.
Tekaskeymenaras Susamcik01 bi tıbbi yardım aldıktan sonra bol bol dua et kuzum Meryem süresi fln oku bol bol ama ilk önce bi doktor tedbirini al takdir Allah’tan Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻
Ynmb Susamcik01 merhaba inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız hamile kalmadan önce eczane den folik asit alıp için vucüdunuzu gebeliğe hazırlayın rahat olun stres altında hamile kalmayın derim inşallah Allah gönlünüze göre versin
Goncaozgur Dualarımız sizinle umarım en kısa zamanda bebek haberi alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Susamcik01 Tekaskeymenaras doktor tedbirini alalı o kadar çok oldu ki kaç kere gittim saymıyorum problem yok
Balance Susamcik01 doktorlar bir problem gormuyorsa demekki bir skntiniz yok cok guzel bu her an hamile kalabilirsiniz yani yumurtlama testlerini denedinizmi oyle ilk ay bile kalan cok var Allah gonlunuze gore versin insaalh en kisa zamanda kucaginizi doldursun ☺️
DuhaninAnnesi Susamcik01 Biraz rahat olabilsek belkide hemen olacak ama olamıyoruz.😔 streste etkiliiyor haliyle. Dilerim rabbim tez vakitte sana,bana ve tüm isteyenlere nasip etsin.🤲