Anne18 Meraba rüyamda gebelik testi görüyorum cift çizgi çıkmıştı okadar mutluydumkı uyandım sonra hemen 😑😑😑 inşallah bir gun bende hamıle kalırım 😑😐😐
Bebegiimle Anne18 benim eşim rüyasında test görmüştü cift cizgi ve o ay hamile oldugumu öğrendim inşallahhh sizinde rüyanız çıkar 🤗
Ecrinbzkrt Anne18 valla bende ruyamda cıft cızgı gormustum 2gun sonra test yaptıgımda hamıle oldugumu öğrendım inş o guzel haberı sende alırsın cnm☺️
benim-kalbim-o Anne18 Bende aynı rüyayı gördüm çift çizgi erkesi gün test yaptım rüyamdakinin aynısı iki koyu çizgi çıktı inşallah sizinde öyle olur 🙏❤️
Hanimm Ben de rüyamda 4-5 ay önce bir kaç kere hamile olduğumu hatta erkek bebek doğurduğumu bile görmüştüm. Şimdi 3 aylık hamileyim. Cinsiyeti henüz öğrenmedim. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin size de inşallah ♥️
Aliayse Bende rüyamda test yapıp çift çizgi gördüm o hafta hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🤲
tugba_2365 Anne18 benim de eşim 3 kez gördü rüyasında hamile kaldigim ay. öğrendiği zaman ben senden önce biliyodum dedi😀 Allah sana dan nasip etsin rüyanın en güzelini görmüşsün
Ecrinbzkrt Anne18 pekı bı daha baktırdın mı kana fazla gecmıs cunku baktır yıne cıkmazsa en azından bılmıs olursun baya gecmıs senın