Mervettas alpinannesi_ daha ne profesyonel olacak 😄instagramda kaç paraya satıyorlar bunlari harika olmuş Bence 👏🏻👏🏻
Goncaemrah İnstagramda desing_by_selda isimli sayfadan yaptırdım. Çok memnun kaldım. 160 tl tuttu ve değdi kesinlikle. Resim yükleyemedim ama sayfa açık, sayfaya girip bakabilirsiniz.
BusraDevlet83 Tekaskeymenaras Renkli Hayallerim'i tavsiye ediyorum. Ben oradan yaptıracağım. Eğer renkli, canlı, cıvıl cıvıl istiyorsanız harika modeller var. Hatta kafanızdaki modeli de söyleyebiliyorsunuz.
Simge_92 alpinannesi_ o ahşap isimliği falan nerden aldınız peki çok güzel olmuş bende kendim yapmak istiyorum 😍😍
esma2902 alpinannesi_ harika olmuş ben de bu modelden yapmak istiyordum. Makrome ipinin linkini atabilir misiniz acaba rica etsem? Bir de kasnağın çapı ne kadar acaba?
alpinannesi_ esma2902 kasnagin çapını bilmiyorum maalesef Instagram da ozbarahsap var ordan istediğim modeli gösterdim onlar bana kasnak ve isimleri yolladı ipi de eminönünden aldım ama oxford taranabilir makrome ipi olarak geciyo
nghn87 yildiz23 asma aparatıda var çift taraflı bantta yapıştırmışlar 5 6 tane. Henüz takmadık kapıya ama bizde bantla yapıştırırız muhtemelen
Azrazerin Tekaskeymenaras resimag.com/p1/1b8187b4de6.png ben burda yaptırdım https://www.resimag.com/p1/1b8187b4de6.png
Fergogce87 Tekaskeymenaras valla canım ben kendim yaptım uğraşmayı sevdiğim için. Evde oturuyoz sonuçta bize de uğraş oluyo bi türlü foto yükleyemedim görmeni isterdim ☺️
Ozgeuluyol Ben kendim kokulu tas pleksi filan yapip satiyorum kendim yapacagim isteyene yardimci olurum 😊