Kuzeyimmm Kizlar 8+5 gunluk hamileyim mide bulantim yok 2 kere aksam oldu sabahlarida hic yasamadim bu nirmal mi sadece yemek yapmaktan tiksiniyorum kokulara karsi hassasim evde kendi yemeklerimi yiyemiyorum sizde nasil durumlar 🙂
defnemila Kuzeyimmm 21+3 hala aynı durumdayım 😂 prillam dr kullanıyorumda şükür o biraz azaltıyoe bulantılarımı. Bu bulantı yüzünden ilk 3 ayımda 10 kilo verdim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Nurunilkmucizesi Kuzeyimmm bana 8den sonra gelmişti ve sabahlari hala yoklar kendileri 16’yim Allahın izniyle Rabbim hepimize şifa nasip etsin
Kuzeyimmm derinozkaya bilmuyorum belki yeni baslayabilir benim hic olmadi suana kadar ssdece tiksinme var ve kilo kaybim
Iris Bende kusma olmadı ama midemde değişiklikler hissediyorum özellikle azalması gerekirken 10. Hafta itibariyle iştahsız yemek yiyorum ve sürekli bir geğirme hali var. Midemde istiğfar edecek kadar olmasada bulantı hissediyorum
Kuzeyimmm Iris evet maleseff bisry yiyemiyorum kendi yaotigim yemegi yemeye calistigim zaman bulanti hissi oluyor benim
RuzgarsMommy Bende 8.haftamdayim mide bulantim yok. İştahım az gaz sancisi oluyor kasiklarim cok ağrıyor tuvalete zor çıkıyorum :/
derinozkaya Kuzeyimmm tiksinme kokulardan oluyor insallah böyle gider hic kusmadan allah kurtarsın senide 🙏🏻