dygzygn Merhaba, aranızda tek kullanımlık lohusa külodu kullanan oldu mu? E bebekte gördüm. Almalı mıyım bilemedim. Yardımcı olur musunuz. Çamaşır hazırlığında henüz bulunmadım 4 haftam kaldı, artık hazırlamalıyım diye düşünüyorum.🙄
Zeys dygzygn depend al canım herkes tavsiye ediyor bende aldım hayat kurtarıcı diyolar şokta ve Migros’ta da var Migros’ta indirimde diyorlardı dün..
Erceyl dygzygn ben e bebekten aldim 3 paket ;) 5 liydi sanirim sadece 2 adet kullandim hastanede bagliyolar zaten gerek olmadi cok olmasaymista olurmus pamuk beyaz hamile kilodunu cok kullandim dogumdan sonra 2 ayi geckin ;)
Sevdali44 Zeys bnde baktım ama sezeryan olucam dikişime gelirmi diye endişem var bide bedenimi bilemiyorum , m var l var neye göre alıcam karar vermedim 🤷🏻♀️
Hulya_A Zeys ya bugun bende depend kilot aldım ama ilk hamileliğim bilemedim beden nasıl olur orta boy aldım rahat edermıyım acaba ?
Demetdemircioglu Ben dogum sonrasi depend kullandim eve gectigimde normal camasirlarimdan giydim sahsen, cok kanamam olmadi benim normal dogum yaptim😊
dygzygn Ben sezaryen istiyorum, epey korkuyorum normal doğumdan. Benim ne kadar ihtiyacım olur bilemiyorum ama depend lohusa olarak mı çıkarmış ürünü? Yoksa yetişkin diye mi? Alıp bir paket koyayım.👌🏿
01merve14 Sevdali44 sezeryan oldum bende kullandım dikişlerimi rahatsız etmedi çok ise yarıyor gerçekten
Zeys Sevdali44 ilk tavsiye eden sezeryanla doğum yapan arkadaşımdı zaten..rahatsız etmiyormuş..büyük beden alın rahatlık için demişlerdi ben büyük beden aldım lastikli zaten..
dygzygn bende dün baktım depend e göz ucuyla çok vaktim yoktu, ten rengiydi galiba🤔 başka renkleri var mı bilemiyorum o kadar zamansızdım ki😒ama bedenine karar veremedim tekrar uğrarım dedim🙈 ten rengi daha kullanışlı olur galiba🤷🏼♀️
Zeys Hulya_A valla benim de ilk hamileliğim rahat olsun diye büyük boy aldım..kilon bedenini bilirsin az çok lastikli zaten. Sıkıntı olmaz heralde canım..