BabyLover Arkadaşlar midem bulanıyor 7.haftadan gidiyoruz canim hicbir sey istemiyor mideye iyi gelecek bebeği besleyen bir kahvaltı öneriniz var mı bu saat oldu kahvaltı yapamadim😭😭😭😭
ilkhamile BabyLover benimde başlarda öyleydi normal kahvaltı yapmak istemiyordum tiksinti gelmişti ben o aralar bi kase yoğurta elma dilimleyip 2-3 ceviz katıp, 1 çay kaşığı tarçın, 3-4 yemek kaşığı yulaf ezmesi katıp karıştırıp yiyordum hem mide bulantımı alıyordu hem ferahlatıp rahatlatıp doyuruyordu. İstediğiniz meyve yada kuruyemişte koyabilirsiniz içine. Hatta yoğurt yerine sütte olur çok faydalıdır
rabnaz6822 BabyLover mide bulantısına haşlanmış yumurta ve patates ,çorba çok iyi geliyo dedi benım doktorum 🤷♀️Mide bulantılarında yağlı ve baharatlı hiçbişey yeme 🤷♀️İlk başta çubuk kraker ve leblebi ye sonra haşlanmış yumurta yemelisin🙆♀️Doktorunda bulantı hapı iste ✌️
Deletedmom0093 BabyLover Yulaf da tavsiye ederim,sütlü muzlu sevdiginiz baska meyveleri de ekleyebilirsiniz.
Deletedmom0093 Öğünlerinizi bölün isterseniz,şimdi az bir şey yiyin bir iki saat sonra yine yiyin cok yuklenmeyin kusuyorsanız. Sut bulandiriyorsa nesquikli sut için. Bol yeşillik peynir yumurta yeterli zaten,su anda ekstra bir şey yemenize gerek yok.
Nurunilkmucizesi aysenur4 susn sizin gibiyim ekmek zeytin çay .. üzülüyorum ama başka birşey yok hayatımda 16. Hafta :( siz kaç haftaya böyle gittiniz arkadasim.
RuzgarsMommy Benim de pek iştahım olmuyor ama mecbur yapıyorum folik asit alın mutlaka portakal suyu için meyve yiyin bol.bol
BabyLover RuzgarsMommy ben de öyle yapıyorum 1-2 tane ma dalına yiyorum sabah ekşi diye, sonra folik asit alıyorum başka da bir şey yiyesim gelmiyor😭😭😭
RuzgarsMommy BabyLover yemedikce halsizlesirsin ve daha çok miden bulanir yemeye çalış emin ol ben hiç kahvalti etmeyen bir insandim çay yeterdi simdi mecbur kalkip yapıyorum :/ badem ye ceviz ye findik ye
aysenur4 Nurunilkmucizesi 23 haftaya kadar yediklerimi secerek yiyordum cünki o zamana kadar gün içinde bulantılarm hep wardı ondan sonra gün içinde bulantılsrım azaldı sadece sabah kalktıgımda boş ogürme yasıyorum sonra yüm gün rahatım istediğimi yiyorum stediğini yiyip onu cıkarmamak cok güzel bileymiş diyorum ama geçicek bende hiç geçmicekmiş gibi zannediyodum inan ama geçiyo
Feyzachn Ozgelin bende 7+2 haftalık hamileyim tost ve yoğurt yiyebikiyirym gündüzleri. 🤗 umarım ondan da tiksinip aç kalmam
Etum0416 Bende de aşırı mide bulantısı ve yanma vardı. Sabahları yağsız tost ve reçel yada marmelatı suyla karıştırıp meyve suyu gibi içiyordum. Hazır meyve sularına güvenemiyorum. Sabredin benim 14. Haftada geçmişti mide rahatsızlıklarım inşallah sizinde daha kısa sürede geçer🙏🏻
RuzgarsMommy 8.haftadayim hiç mide bulantım olmadi daha erken mi acaba sonra mı olur ? Sadece kabızlık hissi tuvalete zor çıkma olunca kötü oluyorum ağrım oluyor.
Pinar06 RuzgarsMommy ben 7.haftamdayım mide bulantılarım çok oluyo iştahsızım bendede adet sancısı gibi sancılar oluyo senin vücut daha dirençli