DuhaninAnnesi NurEto çok duygulandım vallahi postunu yeni gördüm ama hep dua ediyordum tanistigimizdan beri 😇 ben hamileymişim gibi sevindim valla Allah hepimize nasip etsin 🤲
TunarinAnnesi NurEto İnanmıyorum Maşallah size 🧿canlarim hep görüp dua etdiklerim Hamile çoook şükür Allah tamamına erdirsin İnşAllah kendinizi koruyun bol bol dinlenin 2 gün sonra tekrar kan ver canm tebrik ederim bi daha 🥰🤲🧿❤️🙏
Tugce1803 NurEto yaa çok sevindim canım hayırlı olsun bak gördün mü her şerde vardır Bi hayır demiştim🙏
NurEto Tugce1803 inan ki hepinize ediyorum canm etmeye devam edicem emin olabilirsin rabbim dizide mutluluktan ağllatsın inş 🤲💕
Simgeeee DuhaninAnnesi canım benim de öyle olmustu adetime 20 gün kala baslamısdı gögüs hassasiyeti, kasık ve bel agrısı. İnsallah senin de ondan erken baslamıstır 🙏 allah hepinize nasip etsin insallah tez zamanda ❤️
DuhaninAnnesi Simgeeee yaa gerçekten mi 🤭 şüphelenmedim desem yalan olur sağ göğsümde yanma hissi var ucuna doğru,hassasiyet, kasıktan bele vuran hafif ağrı ve idrar renginde koyuluk 🙈 20 gün geçmez şimdi 😔