30.12. 2019 da doğum yaptım hanımlar
Amacım kimseyi korkutmak değil herkesin acı eşiği doğumu farklı olabilir benim bebeğim kafa aşağı pozisyonu oçduğu halde kanala girmedi
40+1 dik artık doktorum pazartesi gel yatış yapabilirim dedi
O gün geldi çattı artık gittim içimdeki duygu tarifsiz heyecan var korku var sabırsızlık çok değişik bi duygu
Gittim dokor ultrasonla baktı herşey iyi gözüküyordu çatı muayenesi yaptı 3 cm açılmam vardı ama hala bizim kız kanala girmedi ben normalden yanaydım beklemek istedim doktorum nstde bebeğin kalp atışlarına bakalım çok yorulabiliyor kalbi yavaşlayabiliyor ona göre bekleriz dedi nstde de gerçekten kalbi yavaşlamıştı korkmaya başladım ooo son dakika yaaa bişey olursa korkusu Allahım kimseye yaşatmasın onu
Yatmışım yapıldı doktorum suni sanci verdi brbeğim o sancıyla azcık kafasını oynatsa kanala giricekdi bana yavaş yavaş sancı vermeye başladılar ben odanın içinde turlayıp duruyorum nst ye bağlandım sancılarım arttı bebeğimin kalp atışı yine aynı tekrar muayne açılmam 4 cm olmuş ama malesef ki hemen sezeryana alındım boşuna sancı çektirmeyim ikinizde çok yoruluyorsunuz dedi doktor
Elim ayağım titriyor ameliyathaneye alındım
Ağlamamak için zor duruyorum belden aşağı uğuşturdular ve çok kısa süre bi ağlama sesi
Gösterdiler bana hemen yanda temizlediler getirdiler yanıma o kokusunu içime çekmelere doyamadım
4 gün sütüm gelmedi göğüs uçlarım yok diye çok sıkıntı çekiyorum hala şuan
Hastanede ebeler ne derse onu uygulayın hanımlar biberon vermeyin dediler bana bi kaç kez kaynanam mamayı biberonla verdi şırıngayla anne gögüsünden verilmesi gerekiyordu biberona alıştı slikon gögüs ucunu istemiyor sütüm biraz gelmeye başladı üstüme akıp gidiyor ya sağıp biberonla veriyorum yada biberon emziğini kendi gögüsüme koyuyorum
Bu arada lohusa sendromu çok kötü etkiliyor beni 😔