Tugce_61 Arkadaşlar merhaba geçen hafta ikili tarama için doktoruma gittim üstten baktı %70 kız dedi bebeğimin cinsiyeti için dün 12+6 idi alttan baktı %90 erkek dedi pipi resmî çekti şimdi içimde bi kuşku var size de böyle oldu mu haftalık değişir mi ki ??
cancers Tugce_61 merhaba banada 12 de üstten kız dediler, 13 de yine üstten baktılar pipi görüldü yüzde doksan erkek dediler suan 16 haftayım net bi sekilde erkek oldugu kesinlesti. eger pipiyi gordugunu söylemişse bu degismez erkektir🙏🏻 hayırlısıyla gelsin
Anneincili Tugce_61 16.haftaya kadar sürekli cinsiyet degsti bizde. En son perinatolaga gitmistim o kesin erkek dedi. Erken haftalarda soylenen cinsiyetin güvenilirliği yok. Cinsiyet organi tam olusmadigi icin genelde kiza benziyor diyorlar
Faray Tugce_61 İkili test zamanı bizimki içinde erkek dendi, pipi de bayağı belirgindi sonra kızımız olduğunu öğrendik. Şöyle bir durum var bu dönemde klitoriste pipi gibi çıkıktır. O yüzden cinsiyet anlaşılmaz ancak sallanır.
Tugce_61 cancers inşallah benim kalbimden geçen erkekti bir kızım var rabbim bağışlarsa sağlıklı olsun tabiki önceliğim o ama yine de insanın gönlünden geçiyor kız olsun erkek olsun. Diye teşekkür ederim şimdi soranlara ne kız ne erkek diyebiliyorum yine bi değişilik olur diye https://imgyukle.com/i/VLWFLN bu resmî verdi pipi dedi ama bana biraz fazla büyük gibi geldi 😂
Tugce_61 Marchmom bu benim aciliyetim herkese göre aciliyet sırası değişebilir neden böyle bi tepki veriyorsunuz ki cevaplamak zorunda değilsiniz zâten bencede çok sabır
Tugce_61 Bakalım 1 ay sonra çağırdı şimdilik zâten alışveriş yapmayı düşünmüyorum beklicem ama zor olacak 😃
Tugce_61 Faray hayırlısı diyelim bakalım rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü nasip etsin hepimizinkini inşallah 🙏
3birden Tugce_61 Daha erken canım 16. Hafta netleşir bizim 33 haftalık olduk cinsiyeti belirsiz😂😂😂😂 görmedik daha
3birden Tugce_61 Amin inş. Canım çarşamba günü sezeryan günü alıcaz inş. O günde göstermesse artık unisex kıyafetler ve çanta hazırlıycam 😂😂😂 seninde inş. Gönlüne göre verir Rabbim sağlıklı saatli olsunlar yeter.
Natlus Haftada doktor nasil tahminde bulunuyor anlam veremiyorum cok sıkıntılı bir zaman 16. Haftadan once kesin konusmamali. 16. Haftada belli bir %lik tahminde bulunur benim bildgim ilerleyen 20. Haftalarda kesinlesir. Hep goruyorum 12. Haftada erkek dedi kiz dedi sonra degsti cok zor bir durum sabir biraz dha🤲
Tugce_61 Nevink bana da çok büyük geldi ama doktor ısrarla pipi dedi anlamadım tecrübeli de güveniyorum kendisine ama bilemedim 🤷♀️