elyasss Kızlar bugün sağlık ocağına gittim doktorum hiç bi tahlil yapmadan falan balık yağı ve vitamin D kullan dedi ama emin olamadım ne yapmalıyım sizce ??
B8use elyasss bende ilk 3 felan balık yiyemedim tiksindim midem.bulaniyordu doktoruma dedim. Balık yağı vereyim sana haftada 2 ya da 3 kez muhakkak iç bu daha faydalı balıktan dedi çünkü balıklar ne balığı civa oranı yüksek olanlar var en güvenilir bu dedi benimki en iyisi biraz pahalı ama 11 haftadan beri içiyorum düzenli 22 haftadayım son ana kadar devam ediyorum haftada 2 kez muhakkak içiyorum ben
Bgmbgm elyasss bnde kullanıyorum balık hapı efadaily 3 kutu bitirdim 35.haftaya kadar kullanicam decavitte içiyorum onuda saglik ocağından ücretsiz aliorum
Gizemgizem Ikisi de oneriliyor zaten demir ilaci, magnezyum, d vitamini.. Eger her hafta balik yiyorsanjz balik yağına ihtiyaciniz yok. Ancak ben yemedigim icin kullaniyorum zadevital in hamileler icin olan balik yağını kullanıyorum
Gizemgizem elyasss Her hafta yiyorsan bence gerek yok. Cevizini de tuket. Omegayi yeterli alirsin ben ikisini de sevmedigim icin iciyorum bir zarari varmi yok omega destegi 😊