Merhaba.
Zıbın patik demeyeceğim onları zaten biliyoruz ve bol bol alıyoruz. Juniorlar özenle ütülü kıyafetlere kusuyor. Kaka yapıyor, zaten 2 haftada küçülüyorlar.
Benim en çok kullandıklarım herkes gidip bebekle başbaşa kalınca hatat kurtaranlar .mutlaka edinin.ikinci el olarak let go da da var.bebegim uyanırsa postun altına aklıma gelenleri yazmaya devam edeceğim🤗
Sling:yapışık ikiz gibi oluyorsunuz ilk 3 ay .kanguru için küçük olduklarından sling on numara .en azından ayakta yemek yeyip,rezene içebiliyorsunuz.zaten uyuyakaliyirlar slingde.
Reflu yatagi;ayakta sallamak için, yatırmak için, kışlalara karşı on numara.
Kundak:civilden aldım ben en uygun fiyatlı o .önden ferhatlı.eller uyandırıyor.tam uyudu derken ırkilip kalkıyor.mutlaka kundaklayıp.
Termometre;22 23 derecede mis gibi uyuyorlar.ben başlarda annemin gazıyla tost gibi kat kat örtüyordum. Sıcaktan uyuyamıyor ya da susayıp memeye uyanıyor. Uygun giydirip 22 24 derece arasında uyutmak en güzeli.
Puset ;hayat kurtarır.su an bile kahvaltı yaparken puset koyduk.sallana sallana uyudu.
Oyun halisi: 2.ay anlıyorlar. Oyalanirken size vakit kalır.yoksa sürekli sizi istiyor.
Kendiniz bebeginiz için bol bol patik.sizinde onunda ayakları buz gibi oluyor .gaz için hep patik ile dolaşın .
Dediğim gibi aklıma geldikçe yazarım.
Şimdi k8 aklım olsa 2 kez giyeceği tulum yerine bunlara para harcardım. Alt acma unitesi beliniz agriyor hele dikis varsa.burun aspiratöru sürekli tıkamıyorlar.
Bu tarz seyler doğum sonrası gerekiyor ve extra masraf. Birde bebek ile çıkmak sıkıntı. O yüzden imkanınız var ise edinin derim.
Umarım işinize yarar.hayirli doğumlar