Opotrace Selam ben Rizede yaşıyorum. 9+1 haftadayım😇 Trabzon Medical Park Karadeniz hastanesinde Dr.Naci İmamoğluna gidiyorum.Doktorumdan çok memnunum. 💕Sizin doktorunuz kim? Nasıl geçiyor hamileliğiniz🤰
BurcuAydin Opotrace merhaba 31 haftalığız doktorum hackali baba devlet hastanesinden levent bey doktorumdan memnunum ama doğum konusunda hastane için kararsızım zaman azaldikca korkular sardı 😊
Nur_sen Opotrace bende 22haftalik hamileyim. İlk 14 haftaya kadar Farabide Prof süleyman guven hocaydi doktorum simdi numune de yrd. Doc. Deniz kulaksız'a gidiyorum.
Opotrace ressamanne_ Hoşgeldiiiin iyi yaptın vala yazmakla😇 💕 ben hala inanamıyorum anne olacağıma ya😄
Opotrace BurcuAydin Merhabaaa maşallah size 💕😊 evet haklısın insan kararsız kalır tahmin edebiliyorum🙊
Opotrace Sebla55 Açıkçası eşimle çok araştırdık rizedeki doktorlar içmize sinmedi. Dr.Naci beyi de önceden tanıyordum çok güvendiğim bir doktor tanıdıklarım da ona gittiler çok menun kaldılar. O yüzden seçimimiz trabzon oldu.😊
Opotrace ressamanne_ meliscim 9.hafta 1.günlük 😇 ben ilk 5.haftalıkken öğrendim hamile olduğumu🤗 siz kaçıncı haftada hamile olduğunuzu öğrendiniz 😄
Svde Opotrace meraba bende trabzondayım yarın 32. Haftama giricem inşallah☺ Medicalde hülya hanıma gidiyorum ve memnunum
Opotrace Svde merhaba eveet hülya hanımda çok iyi bir doktor hayırlısıyla ve sağlıkla geçer günleriniz inş💕