Dilaranne Sınırda çıktı sarılığı pazartesi günü tekrar gideceğiz lütfen en etkili geçici çözümü söyleyin
gzm_42 Dilaranne benim bebegiminde sarılığı baya uzamıştı bol bol emzirdim yarım saatte bi emzirdim bazen kustuğu oldu bol emmekten veya almak istemediği oldu ama zorla verdim geçti elhamdülillah sizde bol bol emzirin
Gullbrk Dilaranne çok uyutma canım sürekli uyandır ve emzir en etkili çözüm bide odanın ışığını acık tut bana yeni dogan hemşiresi öle demişti yaptım çok şükür atlattık
Dilaranne gzm_42 bende öyle yapmaya başladım şimdi inşallah benim kide iyilesir çok üzülüyorum.kac günde geçti bol emzirmeyle
Ghi Dilaranne yenidoğan hemşiresiyim ışık altında bol emzirme öneriyoruz. Süt volümünüze bakılarak mama takviyesine ihtiyac duyulup duyulmadıgına bakılıyor. Gün vermem doğru olmaz
gzm_42 Dilaranne canım benim oğlumun baya sürdü 30 günü fln geçti gozlerinin ici bile sariydi ama elhamdülillah geçti o kadar takma üzülme Allahım daha beter hastalıklardan korusun geçer bu skntı yapma bol bol emzir yeter
Dilaranne Ghi emiyo mama da meme de iki biberon veriyorum sürekli kakasinda da sorun yok bugün su an uyanık 25 dk falan oldu gözleri açık öyle bakıyor iyiye gidiyor herhalde değil mi
Ghi Dilaranne kaç saate bir emziriyorsun bebeğin kaç kg ve bir besleyişte kaç ml alıyor bebek? Beyazdansa sarı tercih tabiki
Dilaranne Ghi sürekli veriyorum 2 saatte en fazla üç saatte bir .2.800 doğdu odamın ışığı açık yüzüne sarı örttüm tekrar
Dilaranne Gullbrk altı günlük oldu bugün altını açınca uyanıyor meme isteyince ağzı geziyor ama gözleri kapalı odamın ışığı açık yüzüne sarı tülbent örttüm 😔
Gullbrk Dilaranne 3 saatte bir değil işte yarım saatte bir emzir inş geçer canım sen sıkıntı yapma düzelir o