Mehtaponur Kızlar gobegim çok çatladı ve surekli kaşınıyor. Uykuya bile dalamiyorum kaşimaktan her an her dk... Bu kaşıntiyi rahatlatmak.icin sizler napiyosunuz ?
Deletedmom00260 Mehtaponur kaşımayın sakın iki katı çatlıyor ben soğuk su sürüyordum yazın iyi geliyordu
Sweetblonde88 Mehtaponur çatladıysa yağ sürün Hindistan cevizi veya kantaron Acısını kasıntısını alıyor. Çatlak yoksa mutlaka profesyonel bir ürün kullanın çatlamaya karşı.
Oguzaysel Mehtaponur deli gibi kaşınıyor çatlakların boyutu da göbek deligimi aştı bebek yağı sürüyorum ama fayda etmiyor saldım çayıra mevlam kayıra neyseki az kaldı doğuma
Mehtaponur Deletedmom00260 Sıcak daha çok kaşıntı yapıyo diye gobegim açık geziyorum olabildiğince 😂 Soğuk su eminim çok iyi gelir ama bu mevsim de ürpertiyor beni😊
Mehtaponur Sweetblonde88 Hindistan cevizi zaten kullanıyordum şuanda sürüyorum ama faydası hiç yok yapısal olarak çatlamaya meyilli bir vücudum var ne yazık ki😑
Mehtaponur Oguzaysel Bende inan bu moddayim. Az kaldı diye diye sabırla kaşimaua devam. Ama bari gece dursa uykularımi bolmese😥
Tazeanne0134 Mehtaponur kantaron ya da zeytin yağı sür bende işe yarıyor inşallah sende de işe yarar hatta gün içinde bile kaşındığı oluyor ben gündüz bile sürüyorum ha bide köyü renk atlet giy yağın lekesi geçmiyor en azından siyahta vs belli olmaz
Oguzaysel Mehtaponur durmuyor maalesef doktorumda tek çözümü doğumu atlattıktan sonra ameliyat izin geçince mekik çekersin azalır dedi
Tazeanne0134 Mehtaponur tatlım zeytin yağı hindistan cevizi yağı kantaron yağı rahatlatıyor benimde çok çatlağım artık çatlamasına engel olamıyorum ama en azından kaşıntısını alıyor 🤭😊
Mehtaponur Tazeanne0134 Canım tavsiyeleri dinleyip duştan hemen sonra sürdüm ama fayda etmedi galiba çünkü hala kaşınıyor. 😥
Tazeanne0134 Mehtaponur hemen olmaz ki 1-2 dk sonra bende işe yarıyor inşallah sende de olur kuzum kuru olarakda kullanabilirsin
Mehtaponur Tazeanne0134 1 saat oldu zaten süreli evden çıkmadan bir daha sürücem en azından dışarı da rahat bıraksın beni😊
Talentedmom Ben badem yağı kullandım.Şimdi ise farmasiden aldığım bir aynısefa yağı diye bitkisel bir krem kullanıyorum