ozgeackgz-1 Peçeteyle içeri doğru silince kan bulaşıyor. Kendi kendine akmıyor ama peçeteye geliyor, dış dudak tarafından değil içeriyi silince bu arada
Nuraslanklc ozgeackgz-1 nişan olabilir kahverengi yada pembe ise .. diğer türlü de ilişki falan yaşadınsa tahriş olmuş olabilir yoğun bi kanama ağrın varsa doktora görün bende 37 de sancım çıktığında doktor kanama vs olursa acile gel demişti ihmal edilecek birşey değil yani
ozgeackgz-1 Nuraslanklc yok ilişki olmadı peçeteye silince kahverengi değil kırmızı kan geliyor pütürlü değil
123- 32 haftadan sonra doğum yapıcak gibi beklemek lazımmış doktorum oyle der sizinde nişanıniz gelmiş olabilir
Sevo Bence de en kısa zamanda doktoruna görünmelisin. Nişana benzer bir durum görünmüyor ortada. Geçmiş olsun.♥️
KardelenKA Nuraslanklc 😂 ay sorma karnım ağrısa hemen heyecanlanıyorum doğum sancısı mi diye ama tık yok kanala da girmemiş gelmeye niyetleri yok galiba 😂
Nuraslanklc KardelenKA 😂😂cidden ya eşime diyorum sancım var hastaneye gidelimmi diyor yok daha o kadar değil deyince de beni korkutma gideceğimiz zaman söyle diyo😂😂 karnım taş gibi ya bi şiddetlense de gitsem artık bu saat oldu uykuda yok🤪
KardelenKA Nuraslanklc iki dakika gözüm dalıyor gibi oluyo ama tuvalete gidip gelmekten uyuyamıyorum benimde karnım sert bugünden beri de ağrım var eşim çok panik ona söylemiyorum suyum gelmeden de söylemeyi düşünmüyorum 37+6 dayız biz
KardelenKA Nuraslanklc evet o tarçınlı suyu bende duydum 😂😂 valla hurma yiyorum merdiven çıkıyorum evi silip süpürüyorum her gün ama tık yok 😂😂 sancı için dakika tutuyorum ama düzensiz düzenli gelse hiç durmicam gidicem 😂
Nuraslanklc KardelenKA sancıların düzenli mi kız herkesten su gelmiyor 😅ne olur ne olmaz öyle şartlama kendini
Nuraslanklc KardelenKA 🙈bizim burda merdiven yok inip çıkacak anca sıcak suya girip çıkıyorum çömeliyorum squat yapıyorum😝 başka birşey yapamıyorum yaa
KardelenKA Nuraslanklc sıcak su yapmadım bı de onu denim bari artık ümidi kestim keyfini beklicez mecbur 😂
Nuraslanklc KardelenKA 😂gündüz tarçınlı su içeyim bide😆Allahım ya kendi kendimizi kobay olarak kullanıyoruz resmen ah bu bebişler 😅🙈