bebegimmm16 Arkadaşlar nereye hangi hastaneye yaptırdınız bu testi? Ne zaman cıktı sonuclar? Genetik testide beraber mi yapıyorlar
Busra5341 bebegimmm16 sevket yilmaz genetik bolumu yapiyor .genetik test olarak yapiliyor hepsine bakilyr canim
Balance bebegimmm16 bende sevkette yaptirdim arastirma hastanesi oldugu icin orda yapiliyor iki aya tum sonuclarim geldi
gea bebegimmm16 ben genetik testini Uludağ üniversitesinde yaptırmıştım ama sonuçları acil almamız gerektiği için bikaç gün içinde vermişlerdi sanırım. Normalde 1 hafta diye hatırlıyorum yanlış olmasın.
pyymamm bebegimmm16 arastırma hastanesi ve fakultede yapılıyormuş dediler yuksek ihtisastakinde yaptırdım üç ay dediler toplam tüm testler için genetikte içinde oldugu için tam üç ay sürdü
bebegimmm16 Anladım kızlar sağolun sadece kan pıhtılaşması değil herşeye bakacaklar yani, benim ikinci kayıbım biri kimyasal biri 9 haftalık. Adet olduktan sonra doktorum testleri yaptırmamı söyledi, eşimle beraber mi kan vereceğim bu testler için
Busra5341 bebegimmm16 ewet esinle birlikte 3 kaybin oldgnu sole bazilari ypmyrmus dediler ikide. ister zaten testleri senden ne zmn cikcagnida solerler biz randevu almdan direk genetige inmistik yinede ara bir sor randevu gerekyrmy die yaptrali baya oldu ama orda bkleyip doktorun yanina grmstik .
gea bebegimmm16 sadece benden kan almışlardı ama ben bi de amniyo sıvısı da aldırmıştım karnımdan onda ikimizin de genetiğine bakmışlardı. Siz tabi ikiniz de kan vericeksiniz sanırım onu bi doktorunuzla tekrar konuşun bence.
bebegimmm16 pyymamm sağol canım özelde pahalıdır herhalde doruk hastanesine gidiyorum ben doktorum adet görümce gel dedi ama fiyat almak aklıma gelmedi hiç
pyymamm bebegimmm16 özellerde yok sanırım ya sadece belirli testler vardır anca . Biz benimkileri devlette yaptırdım eşim için kromoZoma bakıldı onu özelde yaptırdık biyotıpta sadece