Melikekpln 26 haftalığım dun 25+6 iken ctesi yani 26 haftalikken bebek hareketinde azalma oldu gun icinde sadece bir veya iki kere hissedebildim sizce normal mi? Sizlerde de oluyormu neler var baska değişik
Mebos Melikekpln onu yapıyorlar artık düzenli olarak uyuyup uyanıyorlar ondan dolayı olabilir benimde öyleydi o aralar şuan hiç durmuyor 28+1 olduk
Gnl123 Melikekpln 25-26 haftalarda bendede öyleydi canim,hatda bende telaşlanıp post acmisdim.Ama o haftalarda gercekden coğu bebek oyle oluyor,çok uyuyorlarmış.Şu an 27+4 olduk her an hiss etdiriyor kendini🤗💙Kafana takıpda sıkma canını😊
Melikekpln Mebos tamam o zaman bende bugun cok yoruldum misafir falan geldi yarinda gelecek acaba ben yoruldumda ondan mi oynamadi fazla dedim.
Mebos Melikekpln yorulduğundada hareketlerini anlamazsın anca dinlenmen lazım uzan öyle olunca tatlı bir şeyler ye
Aycalya Bende 27+6 oldum çok yorulduğum Zaman bende de oluyo uzanıyorum ya da tatlı bişeyler atıyorum geri hareketleniyo şükür bide artık düzenli uykuya yatıyolar günün 18 saatini uyuyarak geçiriyorlarmış azalma olabilir fakat düzenli sayılı etmeleri gerekiyomuş☺️
Melikekpln 2 gundur yorulmaktan cocugumu dinleyemedim bugun sabah yavaş yavas tekmeliyor 👼🏻🤲🏻 Kizlar geceleri aniden uyaniyorum sanki birinuyandirmis gibi acaba cocukmu hareket ediyorda onu hissedip uyandim ki
Melikekpln Gnl123 sagol canim oyledir umarim arada bir minik minik tekme atiyor yada hareket ediyo gerisi yok🧐 bende hep oynasin istiyorum 😂 uyandirmak icin uğraşıyorim uyanip tekme atip geri uyuyor galiba😅🙄