Bernaismet Kızlar carsamba gunu cinsiyet ıcın tahmınde buluncak doktrm ben bugun rüyamda şeker cok yedım ve çeyrek altınlı bılezık gordum acaba neye cıkar🙂
Babyboymom Bernaismet Rüyanda kız yada erkek olduğunu görürsen direk o çıkıyor. Bunları bilmiyorum 🙂 bende çok net erkek demişti dr rüyamda hatta özel bölgesinide gördüm. Uyandım gerçek gibiydi ama bilemedim tabi. Gerçekten 3 hafta sonra gittik ki oğlan çocuuu muş 😊💙
Homozigotmutant Bernaismet hayır olsun sağlıklı evlat olsun ben cinsiyeti öğrenmeden önce tarçınlı şeker yedim rüyamda çok güzel bir rüyaydı Allah koz nasip edecek inşalah 😊☺
BurcuAydin Bernaismet cinsiyetini öğrenene kadar hep erkek gördüm ruyamda kizim olacak rabbim nasip ederse artik ruyalarimda kiz goruyorum 😊
Turaninannesi Babyboymom katılıyorum canım bende erkek bebek görmüştüm ve oğlum olacak hayırlısıyla 🙏🏼🙏🏼🤗👶🏻
NaimeYilmaz Rüya bu ben hep kız gordm erkek oldu direk cıkıo demeyelm sizinki cıkms dıyelm hayır olsun rüyanız kız erkek die peşin hukmlu olmayn hayırlısını dıleyn 🙏
Bernaismet Bende görürüm ınslalah🙂ya artık biseyler almak ıstıorm cok heveslıyım ılk cocugum Allah saglıkla doğurmayı nasıp etsın🙂
58Vildan Canim bende ruyamda kiz cocugu gordum hep ve hamile oldugumu bile bilmiyodum ama oğlum olucak allah nasip ederse 🤗 ama altın görmek kızın olacağına delalet eder diye biliyorum
Babyboymom shdemir Yaa 😂 Ya bnmde hep tersi çıkar ama bu sefer uyandırmıştı beni dedim herhalde gerçek😊
Sltnbl Bernaismet ben hamile olduğumu bilmeden kucağına erkek çocuğu veriodular ve ondan sonra hamile olduğumu öğrendim 11. Haftada da oğlumun olacağını öğrendim 😍 kız yada erkek görürsen o çıkıo bileziği bilemicem
Ireem20 Sltnbl Bencede 😊 Bende hep erkek gördüm hatta 17. haftama kadar şimdide oğluşum geliyor Rabbimin izni ile 😊
Nulu Ben rüyamda Kız gördüm hamile olduğumu öğrendiğim sıralarda çok istiyoruz kızımız olsun ama dün rüyamda erkek çocuğu gördüm kafam karıştı Allah hayırlı evlatlar nasip etsin Rüyalar bizi çok kandırabiliyor