Hatice1017 Nuraslanklc Hadi bakalim cnm hayirlisiyla ise yarar ins 🤲🏻biseyler olursa bizede yaz valla😂😂😂
Zeyneptoprak Nuraslanklc salataya sosa falan koyuyorum kızartma yapıp sarımsaklı limon döküyorum vs 😂 bütün olarak tuza banıpta yiyebilirim çok seviyorum ama tavsiye etmem doğum sırasında fazla kokulu oluyo 😅
Nuraslanklc Zeyneptoprak 😂😂enfeksiyon söktürücü etkisi varya ondanmı oldu acaba soğan kürü vs gibi heralde😅 ay yok doğum sırasında olduğu kalsın eşime yanaşamam 😂koku yüzünden yoksa bende içim gidiyor öyle yemeye
snsnm95 Nuraslanklc bende hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri her akşam 1 bardak papatya çayı içiyorum bebeğim sakin olsun diye doktorumda bir sıkıntı olmayacağını söylemişti ki olmadıda 33 haftalık hamileyim bende
Nuraslanklc snsnm95 yok canım ne sıkıntı olacak bende içtim abartmadıktan sonra .. böyle bi etksii de varmış benimde artık tesadüf mü bilmem o gün sancılarım başladı meğer bu yönde etkisi olabiliyormuş😅 şimdi sancım olsun diye içiyorum
Kubuuu1 Nuraslanklc ay ben gectigimiz iki hafta her gün sabah içiyordum sonra bıraktım nedense o zaman yine içiyorum ki başlasın artık 😂😂
Nuraslanklc Kubuuu1 iç kız zararı olmadıktan sonra denemekten ne çıkar😂 herşey herkese etki etmiyor ona kalırsa hurma da yiyorum tarçınlı suda içtim ama yok yok yok 😅bebişlerin keyfine kalıyoruz
Deletedmom6 Tazeanne0134 Valla hiç bilmiyorum burda yazanlar oldu denedim sadece. 1 su bardağı suyun içine 1 tane çubuk tarcın koyup kaynattım.
Kubuuu1 Nuraslanklc tarçınlı suyu ben de yarın deneyeceğim 39+5 oluyoruz hurma etki etmedi ama 😂 şu anda da hafiften belimde ağrı var ama bakalım acaba 😂😂
Nuraslanklc Kubuuu1 ay ne hurma ne papatya ne tarçın ne birşey😂😂yok anacım sancı bi geldi daha devamı gelmiyor
Kubuuu1 Nuraslanklc vurmadı valla geldi geçti 😂 papatya çayı da içtim bakalım nolacak 😂 kaynar suyla duş da aldım ama yok 😂 yine de bana bu gece ya da yarın gece başlayacak gibi bı his geliyo 😂😂 squata merdivene yürüyüşe devam 😂😂