Asellinannesi Nuraslanklc kasılma cok oluyo kanım sertlesıyo cokkkk🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Bırde afedersın kabızlık sorunum var ve kasıklarım cok fena agrıyo tuvalette bakalm cumartesı muanemız var nolcak bılmıyorm 39 oldum bugun sen nasılsın durumlar nedir
Nuraslanklc Asellinannesi bendede sık sık kasılma oldu bugün sanki gaz sancısı gibi garip bi ağrı var karnımda da kaburgalarımın altında falan
Nuraslanklc Asellinannesi kız ne üzülüyorsun yapma ama 😊hep içimizde kalacak değillerya gelecekler elbet
Asellinannesi Nuraslanklc yaa nebılımm gunu bellı degıl bısey bellı degıl belırsızlıkl yanlızlıgomm hepsı benı cok uzuyp yavrumu kucagıma alıyom evıme gdeyım🤦♀️🤦♀️
Nuraslanklc Asellinannesi 1 hafta var şunun şurasında 🙈benim daha 2 hafta sen daha yakınsın öyle düşün bide🥰
Nuraslanklc Asellinannesi hemde her an herşey olabilir😘üzülme kız zamanı gelmeden olmuyor demekki o kadar şey yaptık bak zorla gelmiyorsa vardır bundada bi hayır Rabbim sağlıcakla gelmelerini nasip etsin inşallah😍
Nuraslanklc Asellinannesi bide bakarsın Cumartesi doktor yatırır seni bi gidiyormuşsun 4 5 cm açıklık falan😃ne güzel olur
Asellinannesi Nuraslanklc aynen canımm ya olmuyo valla dedıgın gbı bu gun cok zor sabah oldu bana ya sabahları edeemedımm valla üstümde bi huysuzluk ara ara kucuk sancılar tuvalet nobeti sıcak basmasıı napcagımı şaşırdım inanki
Asellinannesi Nuraslanklc inşllh o kadar uzamaz o kadar cok istyrumkı hafta sonu glsın iki tane arkadsım vardı ıkısıde bnden snra ve dgum yptı bırı bride pazartesi bn nıye dgramıyorum deyıp druyorum kndı kndıme ya
Nuraslanklc Asellinannesi ben akşama kadar temizlik yaptım bugün belki bi faydası olur diye çömele çömele yer sildim🙄bel ağrısından ölüyorum şu an🥱
Nuraslanklc Asellinannesi demekki zamanı vakti gelmedi daha ya sıkma bunun için canını🥰çok az kaldı az daha sabır öyle düşünme
Asellinannesi Nuraslanklc onu gecen gun bnde yaptım ama yokkk tık olmadıı acılman faln olmusmuydu senın
Nuraslanklc Asellinannesi açılmam yoktu geçen hafta yarın gideceğim umutluyum karnım aşağı indi gibi bugün öyle gibi hissettim🙈