Didemlii Kızlar 31 haftalık hamileyim sag tarafa yatmak sakıncalı diyorlar ama ne kadar dogru bilmiyorum ben iki tarafa da yatıyorum
Busra5341 Didemlii bende sag tarfta daha rahat edyrm sola yatinca daha cok baski yapiyo sanki . sirt ustu yatarkende buluyrm kendimi insan ister istemez donuyor
Eceoyku Hayatım ister istemez yatıyorsun sadece yüz üstü yatmamaya çalış ben 38 oldum hala yüz üstü yatıyorum bi türlü düzgün yatmaya alışamadım sağ sol fark etmiyo sırt üstü de yatasan eğer nefesin daralmazsa sorun olmaz
Suna_01 Ben 24 haftalık hamileyim iki tarafimada yatiyorum bence nasıl rahat hissediyodan öyle yat zaten uyku haliyle bir cok kez yön degistiriyoz
Ngngng Daha bugün doktoruma sorduğum bi konu. Sola mı yatmalıyım dedim. Takıntı haline getirme uyurken farkında olmadan dönedebilirsin farkettikçe soluna yat dedi
Mrvelis Banada doktorum sagina yatma nasil yatarsan yat dedi böyle dediginden beri dha cok sagima yatasim geliyo 🤔😂
Burcu2626 Benim de oyle soluma yatiyorum benim bebe basiyo tekmeyi sagima yatinca uykuya dalabiliyorum ama geceleri uyandigim da kendimi sirt ustu yatarken buluyorum